Les cerveses del tast de Gràcia: la Glops Fosca de Blat, de Llúpols i Llevats

Cervesa Glops fosca

La Cervesa Glops Fosca de Blat és d’alta fermentació, Dunkel Weizen Bock, elaborada amb malts d’ordi i de blat torrat, clau, llúpols i llevats. D’aspecte fosca, és poc amarga, amb aromes de plàtan, cacau i clau, gustos de fruits dolços deguts al llevat, amb molta escuma.

L’Àlex Padró Ruiz, va anar a Alemanya, quan tenia 18 anys, acompanyat del seu amic de l’escola en Raül Ramírez Westenhöfer on va descobrir les cerveses artesanes i va decidir que ell també volia beure aquella qualitat de cervesa. Llavors, va fer la carrera d’enginyer tècnic agrícola especialitat d’indústries alimentàries i va conèixer a l’Steve Huxley, un cerveser de Liverpol, que ha fet les millors cerveses d’alta fermentació (Ale) de Barcelona, qui li va ensenyar a fer cervesa casolana.

Després de fundar amb l’Steve i uns amics l’associació Humulus Lupulus – Cultura de cervesa i desenvolupar una maquinària cervesera casolana, va elaborar cervesa durant uns deu anys fins que va decidir, al setembre de 2004, amb la seva parella na Carme Valero Brullas, i en Raül Ramírez, crear, el 13 de gener de 2005, l’empresa cervesera Llúpols i Llevats. La Glops Fosca de Blat és un dels fruits d’aquesta dedicació d’anys.

Aquesta és una de les cerveses que podràs tastar a les Festes de Gràcia. Ja saps que el tast es celebrarà el dia 20 d’agost, a les 7 de la tarda, i tindrà lloc a l’Espai TastaGràcia (a la plaça Manuel Torrente, entrant pel carrer de l’Alzina). Si us voleu apuntar i/o rebre més informació ho podeu fer des d’ara trucant al 902 104 917 (de 8 a 15h.) o bé enviant un correu electrònic (info@tastets.cat). No deixeu passar els dies, les places són limitades!

La cervesa Glops Fosca de Blat a la web de Tastets

Etiquetes: , , , ,

Deixa una resposta