Les cerveses del tast de Gràcia: la Moska de Girona Torrada, de Birrart

Cervesa Moska de Girona

La cervesa Moska de Girona Torrada és d’alta fermentació, un 5%, i d’estil Ale. Té molt cos i un gust fort. La seva aroma és molt intensa.

Birrart és una microempresa elaboradora de cervesa artesanal que neix producte d’una experiència viscuda a Alemanya. Els seus socis fundadors, la Sílvia Ivars i en Josep Borrell, varen visitar un petit poble on hi havia microcerveseries  que fabricaven i venien la cervesa en el seu establiment. Des de llavors, després d’investigar per Internet, varen començar a fabricar cervesa a la cuina de casa seva. Avui, ja traslladats a la seva seu de Sarrià de Ter, fabriquen uns 400 litres setmanals, unes 1.200 ampolles. Les seves especialitats són les varietats torrada, negra i rossa, tot i que també en fan de poma.

Aquesta és una de les cerveses que podràs tastar a les Festes de Gràcia. Ja saps que el tast es celebrarà el dia 20 d’agost, a les 7 de la tarda, i tindrà lloc a l’Espai TastaGràcia (a la plaça Manuel Torrente, entrant pel carrer de l’Alzina). Si us voleu apuntar i/o rebre més informació ho podeu fer des d’ara trucant al 902 104 917 (de 8 a 15h.) o bé enviant un correu electrònic (info@tastets.cat). No deixeu passar els dies, les places són limitades!

La Moska de Girona Torrada a la web de Tastets

Etiquetes: , , ,

Deixa una resposta