Les cerveses del tast de Gràcia: la Cervesa Almogàver , de Cerveses Almogàver

Cervesa Almogàver

La Cervesa Almogàver és d’estil Ale, senzilla però amb un fort caràcter. D’aspecte daurat amb tocs vermellosos. De complexitat aromàtica presenta un gust afruitat i tons florals característics dels llúpols Cascade i Saaz, amb un subtil gust a caramel i regalèssia.

La recepta de la Cervesa Almogàver Clàssica té tant recorregut, sis anys, com el seu famós logotip guerrer. La persona que lidera aquest projecte empresarial, l’Albert Sanchís, treballa des de fa anys per fer-se un forat entre els cervesers artesans, col·laborant estretament amb altres empreses com Cervesa La Rosita.

Aquesta és una de les cerveses que podràs tastar a les Festes de Gràcia. Ja saps que el tast es celebrarà el dia 20 d’agost, a les 7 de la tarda, i tindrà lloc a l’Espai TastaGràcia (a la plaça Manuel Torrente, entrant pel carrer de l’Alzina). Si us voleu apuntar i/o rebre més informació ho podeu fer des d’ara trucant al 902 104 917 (de 8 a 15h.) o bé enviant un correu electrònic (info@tastets.cat). No deixeu passar els dies, les places són limitades!

La Cervesa Almogàver a la web de Tastets

Etiquetes: , , ,

Deixa una resposta