Arxiu per la categoría: ‘Xocolates’

Xocolata Jolonch sense gluten

dimecres, 02 maig 2012

jolonch

Des d’avui mateix la nova producció de xocolates de Xocolata Jolonch està lliure de gluten, aquest elaborador d’Agramunt de xocolata artesanal a la pedra ha obtingut fa poques setmanes el certificat que garanteix que tots els seus productes són sense gluten.

Així doncs s’afegeix un altre valor diferencial a les seves xocolates a la pedra, elaborades amb cacau torrat amb llenya d’alzina i molturat a la pedra. Tots els ingredients són completament naturals.

El resultat és un producte autèntic, amb un sabor i una textura característiques i inimitables.

Tasteu-les, segur que repetireu!

Les xocolates Jolonch al web de Tastets.

Producte del mes: xocolata a la vainilla

divendres, 13 gener 2012

Aquest més el nostre producte promocional és la Xocolata a la pedra a la vainilla.

Xocolates Jolonch aposten per elaborar una xocolata a la pedra de forma artesanal i de màxima qualitat, amb el gust de la xocolata de tota la vida.  Actualment, encara s’utilitzen els mètodes tradicionals i donada l’antiguitat de la casa, la fàbrica de Xocolates Jolonch és un autèntic museu d’utensilis que han estat utilitzats des del moment de la seva fundació.

Han anat innovant en els gustos de la xocolata, i ara a més de la xocolata a la pedra clàssica, en podem trobar amb vainilla, amb pebre i amb canyella.

>Les xocolates Jolonch al web de Tastets

>Història de la xocolata, per Màrius Fuertes.

La xocolata i la seva història

dimecres, 11 gener 2012

La història de la xocolata és llarga i farcida de dades molt interessants. Més de dos mil.lenis ens separen dels inicis més bàsics d´aquest producte alimentari. Els maies iniciaren un cultiu més o menys organitzat de la planta del cacau, a la que donaven atribucions nutricionals, mitològiques i socials. Pels asteques el cacau era un regal dels deus rebut a través de Quetzalcoatl qui, segons la literatura mitològica, es va fer home per encarnació en el ventre d’una verge.

(més…)

Elaboració de la xocolata Jolonch a la pedra artesanal

dimecres, 19 octubre 2011

Amb motiu de la Fira del torró i la xocolata d’Agramunt de l’any passat, el programa de TV3 Divendres va fer un reportatge sobre l’elaboració de  la Xocolata artesanal Jolonch. Si voleu conèixer  el seu procés d’elaboració, els seus beneficis per la salut, vitamines que aporta, així com els ingredients que la composen, no us perdeu aquest video.

A més, la doctora Folch també parla d’altres aliments dolços, fent una distinció entre els que són més o menys calòrics.

Les xocolates Jolonch al web de Tastets.

Producte del mes: Catànies

dimecres, 07 setembre 2011

Sabeu què són les catànies? de què estan elaborades? En Màrius Fuertes, el nostre assessor gastronòmic, ens dóna  conéixer les propietats nutricionals dels ingredients que formen les delicioses catànies   i com assaborir-les.

I si les voleu tastar, aquest mes de setembre  us oferim un 10% de descompte.

(més…)

PRODUCTE DEL MES. Parrins, de Can Parrí

dimarts, 04 gener 2011

Parrins: albercocs amb xocolata

Els Parrins són albercocs dessecats i banyats amb xocolata negra. Un producte ideal per a regal o per consumir en qualsevol època de l’any.

L’albercoc sec és el resultat d’un procés totalment artesanal conegut amb el nom de sequer. Al començament de l’estiu es seleccionen els millors albercocs i el sol i l’experiència dels artesans de Can Parrí fan la resta. El resultat: un aliment nutritiu amb el segell de la millor gastronomia mediterrània.

Can Parrí és una empresa creada per poder fer arribar a tot arreu una petita mostra del fruit que dóna Mallorca, una mostra d’identitat d’un poble com Porreres i d’una família que ho ha donat tot durant moltes generacions per conservar i donar a conèixer una part del patrimoni cultural d’aquesta localitat: Porreres.

No deixis de tastar els Parrins, els pots trobar a la nostra web!

Els Parrins a la web de Tastets

Novetats: Xocolates Jolonch

dimarts, 21 desembre 2010

Xocolata a la pedra Jolonch

A la secció de Bombons i Xocolates del nostre web ja podeu trobar una nova gamma de productes: les diverses varietats de xocolata a la pedra de Xocolates Jolonch

Les xocolates Jolonch d’Agramunt estan elaborades de forma manual i artesana amb les varietats més selectes del mercat. Treballen directament amb la fava del cacau, el torren amb llenya d’alzina i el molturen a la pedra.

Xocolates Jolonch a la nostra web