Arxiu per la categoría: ‘Vinagres’

La nostra recomanació d’avui: Vinagre Agredolç de Riesling, de Badia Vinagres

dimecres, 08 setembre 2010

Vinagre agredolç riesling

Elaborat amb vi Riesling procedent de Losheim (Alemanya) de sublim elegància, molt afruitat, dotat d’una fina acidesa, cos sedós i fresc. Sis mesos d’envelliment en barrica de roure francès li transmeten un aroma que recorda la llimona, la canyella, la mel de romaní, el préssec i l’acàcia.

El procediment d’elaboració dels vinagres Castell de Gardeny, mitjançant el mètode Schützenbach, data de 1823. És un mètode lent que produeix vinagres d’excel·lent qualitat i permet l’evolució i conservació de totes les propietats organolèptiques i el desenvolupament i conservació de les qualitats aromàtiques i gustatives.

Vinagres Badia és una empresa centenària que sempre ha treballat amb l’objectiu d’oferir productes de primera qualitat. Inaugurada el 1908 a Mollerusa, per Agustí Badia i Badia, dedica els seus primers 30 anys d’activitat a la producció de vins i vinagres. Posteriorment, diversifiquen la seva activitat i el negoci també comença a fabricar alcohols, licors, gasoses i vermuts.

Aquest vinagre, de gust sorprenent, és ideal per acompanyar el foie i per elaborar postres.

El Vinagre Agredolç de Riesling a la web de Tastets