Arxiu per la categoría: ‘Mels’

Firabril, fira de la mel i de l’oli

dijous, 19 abril 2012

firabril 2012

El proper cap de setmana 21 i 22 d’abril, té lloc al Perelló, la Firabril, una de les fires més importants de les Terres de l’Ebre, que té els seus orígens al segle XVII.

La població del Perelló és la més important de Catalunya en quant a producció de mel, i els dies de la fira hi haurà més de cent parades amb productors de mel i oli de la comarca.

En aquest certamen, a banda de fer promoció i difusió dels productes típic locals, també s’hi organitzen xerrades tècniques i difusió d’aspectes relacionats amb l’oli i l’apicultura.

Altres activitats que s’hi faran són degustacions populars, concursos, tallers infantils, etc.

Per a més informació visiteu: www.perello.altanet.org

Propietats nutricionals de la mel

Producte del mes: la mel

divendres, 04 novembre 2011

El producte destacat d’aquest mes és la mel, i concretament, la Mel de romaní de Mel d’en Pere, d’Osona, una mel de producció limitada,  elaborada sense barreges ni additius, tenint  cura dels eixams , conscients de la relació directa entre la qualitat de la mel i el respecte per les abelles i el medi ambient.

Si la voleu tastar, aquest mes us n’ oferim un descompte del 10% al nostre web.

I si voleu conèixer les propietats nutricionals de la mel, les seves varietats, etc, llegiu aquest article molt interessant sobre la mel, que ens ha escrit en Màrius Fuertes.

(més…)

La nostra recomanació d’avui: la Mel Muria

dilluns, 03 maig 2010

Mel Muria és una empresa que des de fa 5 generacions es dedica al món de l’apicultura. Des de que el 1810, ara fa dos-cents anys, Rafel Muria fundés aquest negoci ha continuat elaborant els seus productes seguint la tradicional transhumància i les floracions del territori, aconseguint productes naturals i de primera qualitat.

La mel, al tenir sucres d’assimilació directa com la glucosa i la fructosa, es transforma ràpidament en energia pel que se la considera un fortificant muscular i un bon reconstituent. Recomanada a l’alimentació infantil i per combatre els refredats, no és estrany que sovint escoltem que es defineixi com a “font de vida”.

Des de Tastets, avui ens agradaria recomanar-vos el consum de mel i concretament els productes de Mel Muria. Us apropem tres varietats: la Mel Ecològica, la Mel d’Eucaliptus i la Mel de Taronger Azahar Crua.

La Mel Ecològica té el Distintiu del Consell Català Producció Agrària Ecològica (CCPAE) que certifica que la mel ha estat produïda seguint les normes del Consell Regulador de la Producció Ecològica, es a dir que s’ha obtingut sense utilitzar productes químics de síntesi i respectant el medi ambient. Les altres dues varietats, la Mel d’Eucaliptus i la Mel de Taronger Azahar Crua, us les recomanem pel seu sabor i qualitat però també per combatre les afeccions de gola, vies urinàries i pulmons, en el primer cas, i per combatre l’insomni a qualsevol edat, en el segon.

No deixis de provar-les. Visita la nostra web i gaudeix de la millor qualitat en mels!

Les tres varietats, a la nostra web: Mel Ecològica, Mel d’Eucaliptus i Mel de Taronger Azahar Crua