Les cerveses del tast de Gràcia: Cervesa + Lúpulus, de la Companyia Cervesera del Montseny

Cervesa del Montseny + Lúpulus

La cervesa + Lúpulus del Montseny és de l’estil Iber Ale. És una cervesa rossa d’alta fermentació adaptada a l’estil del nostre país. Tota la intensitat del llúpol en combinació amb malta pilsen, per fer passar la set. Aquesta microcerveseria elabora cerveses artesanals seguint la tradició anglesa, integrals pels ingredients emprats i naturals pel sistema d’envasat. Les seves cerveses contenen els ingredients contemplats a la Llei de Puresa Alemanya: aigua del Montseny, malta d’ordi i de blat, llúpol i llevat.

Les cerveses de la Companyia Cervesera del Montseny són artesanals pel seu mètode d’elaboració, integrals pels ingredients utilitzats i naturals pel sistema d’envasat.

La Companyia Cervesera del Montseny és una microcerveseria amb una capacitat productiva de 2.600 litres en cada elaboració. Mitjançant el sistema d’elaboració tradicional anglès (amb maceració pel mètode d’infusió simple), el procés productiu és pràcticament manual, amb les mecanitzacions bàsiques imprescindibles. Degut a aquestes singulars característiques d’elaboració, es produeixen cerveses artesanes com les que ja ens arriben de Bèlgica, Alemanya, i d’altres països europeus.

Aquesta és una de les cerveses que podràs tastar a les Festes de Gràcia. Ja saps que el tast es celebrarà el dia 20 d’agost, a les 7 de la tarda, i tindrà lloc a l’Espai TastaGràcia (a la plaça Manuel Torrente, entrant pel carrer de l’Alzina). Si us voleu apuntar i/o rebre més informació ho podeu fer des d’ara trucant al 902 104 917 (de 8 a 15h.) o bé enviant un correu electrònic (info@tastets.cat). No deixeu passar els dies, les places són limitades!

La Cervesa + Lúpulus a la web de Tastets

Etiquetes: , , ,

Deixa una resposta