Arxiu per la categoría: ‘Concurs’

Sortegem un lot gastronòmic per celebrar Sant Jordi

dijous, 18 abril 2013


S’apropa Sant Jordi i des de Tastets ho volem celebrar sortejant un Lot gastronòmic + pack cultural, compost per:

-1 vi negre i 1 vi blanc del celler Mas Foraster
-1 bossa d’avellanes torrades
-1 capsa de galetes Predilectes
-1 pets de monja d’Especialitats Viñas
-1 capsa de crackànies amb l’estelada
-1 pot d’avellanes recobertes de xocolata tricolor de Casanella Xocolaters
-1 pot de melmelada de pastanaga
-1 pot d’ametlla torrada
-1 capsa de carquinyolis d’ametlla amb espècies
-1 paté d’escalivada amb anxoves de Fill de J. Callol i Serrats
-1 paquet d’arròs rodó perlat de Molí de Pals.

El pack cultural inclou un número de la revista Cupatges, especialitzada en vins, el llibre Antologia Poètica, de Vicent Andres Estellès i el cd Fràgil, de Els Pets.

Per participar-hi només cal que us feu seguidors a Twitter i/o us feu amics al facebook de Tastets i ens digueu via Twitter o Facebook quin restaurant triareu per gaudir del dinar o sopar de la diada de Sant Jordi, si promou la nostra gastronomia molt millor.

Teniu temps per a participar-hi fins el dia 22. La diada de Sant Jordi farem un sorteig entre tots els participants. Animeu-vos!

Per a més informació consulteu: www.facebook.com/tastetsserveisgastronomics

La porra de la final Barça-Athlètic de Bilbao

dilluns, 21 maig 2012

copa del rey

Des de Tastets organitzem una porra en motiu de la final de la copa entre el Barça i l’Athlètic de Bilbao. Per participar-hi només cal que aneu al facebook de Tastets i publiqueu un comentari amb el resultat de la final.

La primera persona que encerti el resultat guanyarà un lot gastronòmic amb productes dels Països Catalans.
En el cas que més d’una persona encerti el resultat, farem un sorteig entre elles.

Deixeu un comentari amb el vostre resultat aquí

Teniu temps a partir d’avui i fins divendres a les 8 del vespre.

Guanyador del Sorteig Especial Sant Jordi

divendres, 04 maig 2012

nus de pedra

El guanyador del Sorteig Especial Sant Jordi, el premi del qual consisteix en un cap de setmana de 2 nits en un apartament rural del Nus de Pedra, al Gironès, ha estat el número 25, que correspon a en David Vallès i Puigneró, de Cambrils.

Moltes Felicitats! esperem que gaudiu de l’estada.
I gràcies a tots els que heu participat en el Sorteig.

La Ratafia dels Raiers premiada al Concours Mondial de Bruxelles 2011

divendres, 10 juny 2011


La Ratafia dels Raiers 125 aniversari, elaborada en commemoració d’aquesta efemèride per l’empresa Licors Portet de la Pobla de Segur (Pallars Jussà), ha obtingut la Medalla d’Or al Concours Mondial de Bruxelles 2011 (Vins & Spiritueux).

Aquestes medalles, acostumen a ser bastant nombroses pel que fa a vins i caves, però són molt més restringides pel que fa als licors. La que ha obtingut la Ratafia dels Raiers, ha estat l’única Medalla d’Or concedida a un licor català en l’edició d’enguany. Tan sols un altre licor català n’ha obtingut una de plata.

(més…)

El Formatge Blau del Mas d’Eroles es presenta en societat guanyant un premi de renom

dimarts, 19 octubre 2010

Formatge blau

Concretament el primer premi en la categoria de Formatges Singulars del 16è. Concurs de Formatges Artesans dels Pirineus, esdeveniment del que ens fèiem ressò la setmana passada atès que el nostre Director, en Jordi Estalella, va formar part del jurat.

Es dóna la circumstància que el creador, director i ànima de la Formatgeria Mas d’Eroles, en Salvador Maura, es va marcar com a fita presentar el formatge en aquest certamen un cop en fa esment a l’entrevista que ens va concedir el passat dia 19 de setembre en el nostre blog. Ens deia: ““encara no el tinc a punt, així que si vosaltres ho anuncieu al vostre blog em veuré obligat a presentar-lo”. Ens satisfà enormement que ho fes!

(més…)

Tastets formarà part del jurat del Concurs de Formatges de La Seu d’Urgell

divendres, 15 octubre 2010

El proper dissabte, en Jordi Estalella, Director de Tastets, formarà part del jurat del Concurs de Formatges que es celebrarà a La Seu d’Urgell en el marc de la 16a. Fira de Formatges Artesans dels Pirineus, dins la Fira de Sant Ermengol.  Una invitació de l’Ajuntament de la capital de l’Alt Urgell que satisfà molt a Tastets atès que aquesta fira és un dels grans esdeveniments anuals del sector i punt de trobada de bona part dels productors amb els que ja treballa durant tot l’any.

El concurs, obert al públic, es desenvoluparà a partir de les 10,30 hores  del dissabte, a la mateixa carpa on es celebrarà la Fira de Formatges (aparcament del Dr. Peiró), i serà dirigit i conduit pel gastrònom Pep Palau. Podran participar tots aquells formatges artesans de producció pròpia elaborats en qualsevol territori del Pirineus, convenientment  identificats i que puguin classificar-se en alguna de les seccions d’aquest concurs. Hi ha quatre grans categories: formatges no madurats, es a dir frescos amb sal i sense sal; formatges madurats, ja siguin de cabra, vaca o ovella; Tupí o Gaztazarra; i formatges singulars, com per exemple les quallades àcides de vaca o ovella, pastes toves, pells florides, formatges blaus, etc.

Els que vulgueu visitar la Fira sapigueu que estarà oberta des de les 10 a les 22h. el dissabte i des de les 10 i fins a les 21h. diumenge. El lloc de celebració és el Pàrquing del Doctor Peiró de La Seu d’Urgell.

Per a més informació, us facilitem l’opuscle oficial de la Fira

CONCURS. Explica’ns com viuràs la festa dels Països Catalans!

diumenge, 20 juny 2010

Et convidem a que ens expliquis com viuràs la Revetlla de Sant Joan al nostre Facebook.  Què faràs? La celebraràs amb amics? Amb la família? Aniràs a trobar la Flama del Canigó en algun punt?

Explica’ns com passaràs la Nit del Foc o de les Bruixes i entraràs en un magnífic sorteig d’un lot de licors i aiguardents dels Països Catalans que inclou: el Gin Xoriguer de Menorca; el aperitiu de cafè d’Alcoi, Cerol; les Herbes Dolces, Dos Perellons, de Mallorca; el Muscat de la Catalunya Nord i la famosa Ratafia dels Raiers, de la Pobla de Segur.

Per nosaltres Sant Joan és un dia molt especial i volem celebrar-lo amb tu. Bon Sant Joan, per endavant, i anima’t a participar!

El celler Rendé Masdéu guardonat al Concurs Mundial de Brussel.les

dimecres, 09 juny 2010

El vi Rendé Masdéu Criança 2007 ha guanyat una medalla d’or al Concours Mondial de Bruxelles, recentment celebrat. Sens dubte, un premi que reconeix l’esforç de totes les persones que al llarg de més de 300 anys d’història han portar al celler fins a l’excel·lència que avui reconeix tothom.

El Rendé Masdéu Criança és un vi de color grana intens amb ribets violacis, llàgrima abundant i molt dens al nas. Notem fusta ben integrada, amb aromes de fruites vermelles i pell de taronja, i l’entrada a boca és carnosa, deixant pas a un taní poderós i amb un volum destacat.

Moltes felicitats als amics de Rendé Masdéu pel guardó.

Coneix l’oferta de vins de la DO Conca de Barberà que t’oferim!

Ens ha visitat la Josefina Altés!

dijous, 06 maig 2010

I, sobretot, ha vingut ha recollir el lot de productes del País Valencià que va guanyar en el concurs que varem organitzar fa pocs dies a Facebook.  Per participar es tenia que explicar què havies fet la Diada de Sant Jordi o la Diada del País Valencià.i automàticament entraves en el sorteig.

Ha estat un plaer rebre la visita de la Josefina. A veure si tots els altres us animeu a participar en properes ocasions!