Les cerveses del tast de Gràcia: la Lluna Negra, de Bodega Artesana

Cervesa Lluna negra

La Cervesa Lluna Negra és d’alta fermentació d’estil Stout. S’elabora amb blat, una variada gama de maltes d’ordi, llúpol i llevat. És de color fosc i presenta una aroma intensa a malta amb matisos de caramel i regalèssia. El llúpol utilitzat durant l’elaboració equilibra l’aroma i marca la seva complexitat. El cos és robust i càlid.

Bodega Artesana és la secció de la cooperativa valenciana de treball associat Articultura, encarregada de l’elaboració i venda de vins i cerveses amb certificació ecològica. La producció de la bodega es caracteritza per la seva dedicació i cura. Al llarg de l’any elaboren 48 lots de cervesa amb una producció de 2400 terços per lot, per la qual cosa cadascun es tracta de forma individual i resulta un producte únic i exclusiu que manté sempre un estàndard de qualitat elevat.

La Lluna Negra és una de les cerveses que podràs tastar a les Festes de Gràcia. Ja saps que el tast es celebrarà el dia 20 d’agost, a les 7 de la tarda, i tindrà lloc a l’Espai TastaGràcia (a la plaça Manuel Torrente, entrant pel carrer de l’Alzina). Si us voleu apuntar i/o rebre més informació ho podeu fer des d’ara trucant al 902 104 917 (de 8 a 15h.) o bé enviant un correu electrònic (info@tastets.cat). No deixeu passar els dies, les places són limitades!

La Lluna Negra a la nostra web

Etiquetes: , ,

Deixa una resposta