NOVA SECCIÓ. Cerveses artesanes; ja les tenim aquí!

Cerveses artesanals a Tastets

Amb més d’una vintena de cerveses d’arreu dels Països Catalans posem en marxa una secció que estem segurs que us agradarà i força. De fet, l’hem creada esperonats per la vostra demanda i per l’èxit d’algunes iniciatives que hem dut a terme, com el tast a la Fira Mercat “De Tot Cat”.

En trobareu de rosses, de negres, de torrades i algunes que hem qualificat d’especials com la Cervesa Moska de Girona Poma, d’alta fermentació i elaborada amb maltes de civada i blat, macerada amb pomes Grand Smith originàries d’Ullà. Una magnífica selecció de cerveses de gran qualitat, etiquetades en català, amb aquest toc de mestre cerveser que només tenen les que s’elaboren de forma artesanal. Autèntiques joies que de ben segur sorprendran a tothom que les tasti. No deixeu de fer-ho!

Aquesta, a més, no serà una iniciativa aïllada. Ben aviat us comunicarem la celebració d’alguns tasts que esperem ajudin a donar a conèixer aquestes cerveses i que a vosaltres us permetin passar una estona ben agradable gaudint del tast i de les explicacions dels enòlegs que col·laboraran amb nosaltres. Rebreu notícies ben aviat!

Si vols visitar la nova secció, entra a la nostra web.

Deixa una resposta