Pa de pessic amb castanyes

pa-de-pessic
Ingredients:
6 ous
250g de castanyes pelades
75g de mantega a temperatura ambient
250g de sucre
150g de maizena
1/2l de llet
1 pessic de sal
1 cullerada de llevat

Elaboració:
1.-Comencem coent les castanyes amb la llet (prèviament pelades), amb una mica de sal, durant mitja hora o fins que estiguin ben tendres. Triturem les castanyes amb la llet (deixant alguns trossos més grans, sense triturar-les completament) i reservem.
2.-En un bol, batem els ous, afegint-los d’un en un. Afegim el sucre i seguim batent fins que la barreja quedi una mica escumosa.
3.-Unim la crema de les castanyes, la maizena, la mantega i el llevat amb els ous i el sucre. Remenem bé i ho aboquem en un motlle untat amb mantega o folrat amb paper de forn.
4.- Ho posem al forn (prèviament preescalfat) 170º durant 45 minuts o fins que punxant amb un escuradents aquest surti net. Deixar refredar i treure del motllo.
5.- Podem decorar-lo amb cacau en pols per damunt i alguna castanya sencera.

Font foto: Flickr

Etiquetes:

Deixa una resposta