Lots i Regals de Nadal 2017

lots-de-nadal
Un any més, us presentem el nostre Catàleg de Lots i regals de Nadal 2017.Tots els nostres Lots de Nadal estan formats per productes elaborats artesanalment per productors qualificats i són de proximitat, tots elaborats als Països Catalans. El nostre comitè de tast format per experts gastronòmics s’encarrega de seleccionar els millors productes de la nostra terra.

Si en el catàleg no trobeu cap lot que s’ajusti a les vostres necessitats i voleu fer algun canvi de producte, embalatge o afegir algun obsequi dins del regal, podeu trucar-nos o fer-nos arribar les vostres necessitats a través d’aquesta pàgina on trobareu un formulari. Els nostres Lots de Nadal estan destinats tan a particulars com a empreses.

Si sou una empresa us oferim diferents avantatges com per exemple l’opció de personalització creativa i original dels embalatges. Aquesta opció és a partir de 70 lots. D’aquesta manera potencieu la imatge corporativa de la vostra empresa.També podeu posar una dedicatòria o missatge que vosaltres escolliu.

Us oferim més de 40 propostes de regals d’empresa. Esperem que us agradin

Etiquetes:

Deixa una resposta