Destacada presència dels vins de Tastets a la Llista Parker

Robert Parker, el crític de vins més influent del món, dona nom a la que ha esdevingut la principal referència mundial del sector vinícola: la Llista Parker.

Des de Tastets ens complau fer-vos partícips de la nostra satisfacció al veure que una bona part de la nostra oferta en vins i caves apareix entre les millors puntuades. Val a dir que l’escala màxima de puntuació són els 100 punts i 16 dels nostres vins i caves han aconseguit una puntuació superior als 90!

El millor puntuat dels nostres vins ha estat un Priorat: el Vall Llach, del Celler Vall Llach, que ha aconseguit ni més ni menys que 94 punts. També destacar, especialment, l’èxit sense precedents dels vins i caves Castellroig que han situat set de les seves creacions dins aquesta franja dels més ben puntuats, aconseguint 94 punts el cava Castellroig Cava Brut Reserva Familiar Josep Coca i 92 el Castellroig Reserva Familiar. Per no deixar-nos a ningú celebrar la presència destacada dels vins de la Terra Alta, del Celler Xavier Clua; els de l’Empordà, de Vinyes dels Aspres; i els de la DO Conca de Barberà del Celler Clos Montblanc. Moltes felicitats a tots!

Sabeu on els podeu trobar, oi? Està clar, a la web de Tastets!

Etiquetes:

Deixa una resposta