La nostra recomanació d’avui: la Mel Muria

Mel Muria és una empresa que des de fa 5 generacions es dedica al món de l’apicultura. Des de que el 1810, ara fa dos-cents anys, Rafel Muria fundés aquest negoci ha continuat elaborant els seus productes seguint la tradicional transhumància i les floracions del territori, aconseguint productes naturals i de primera qualitat.

La mel, al tenir sucres d’assimilació directa com la glucosa i la fructosa, es transforma ràpidament en energia pel que se la considera un fortificant muscular i un bon reconstituent. Recomanada a l’alimentació infantil i per combatre els refredats, no és estrany que sovint escoltem que es defineixi com a “font de vida”.

Des de Tastets, avui ens agradaria recomanar-vos el consum de mel i concretament els productes de Mel Muria. Us apropem tres varietats: la Mel Ecològica, la Mel d’Eucaliptus i la Mel de Taronger Azahar Crua.

La Mel Ecològica té el Distintiu del Consell Català Producció Agrària Ecològica (CCPAE) que certifica que la mel ha estat produïda seguint les normes del Consell Regulador de la Producció Ecològica, es a dir que s’ha obtingut sense utilitzar productes químics de síntesi i respectant el medi ambient. Les altres dues varietats, la Mel d’Eucaliptus i la Mel de Taronger Azahar Crua, us les recomanem pel seu sabor i qualitat però també per combatre les afeccions de gola, vies urinàries i pulmons, en el primer cas, i per combatre l’insomni a qualsevol edat, en el segon.

No deixis de provar-les. Visita la nostra web i gaudeix de la millor qualitat en mels!

Les tres varietats, a la nostra web: Mel Ecològica, Mel d’Eucaliptus i Mel de Taronger Azahar Crua

Etiquetes: , ,

Deixa una resposta