Arxiu per la categoría: ‘Receptes’

Com es fan els carquinyolis

dimecres, 26 maig 2010

Els carquinyolis, també anomenats carquinyols, és una de les pastes dolces més tradicionals i amb més implantació als Països Catalans. A més, es poden trobar productes molt similars com els rosegons, a València, o els tatis, carquinyolis de xocolata, a Menorca, on els carquinyolis tenen l’ametlla picada a diferència dels que tenen major popularitat com podrien ser els de l’Espluga de Francolí, Cardedeu o Caldes de Montbui.

Els voleu fer a casa? Doncs necessitareu el següent:
-100 gr. d’ametlles crues
-2 ous, 1 llimona
-100 gr. de sucre
-175 gr. de farina
-1 cullerada de llevat en pols-mitja cullerada de canyella en pols
-unes gotes d’anís.

(més…)

“Arròs, col i fesols blancs”, una recepta cinc estrelles

divendres, 09 abril 2010

Si ahir us presentàvem larròs Molí de Rafelet, avui us proposem una recepta que us permetrà gaudir al màxim del seu immillorable sabor.

Ens hi posem? Ingredients que us caldran:

– 300gr. d’arròs Molí de Rafelet Marisma
– 200gr. de fesols blancs
– un os de porc
– un peu de porc
– una col mitjana
– tomàquet
– ceba, all, safrà i sal.

(més…)