Lots i regals de Nadal 2013

lot de nadal
Per setè any consecutiu, us presentem el nostre catàleg de Lots de Nadal 2013, elaborats amb productes 100% catalans dels nostres millors obradors, cellers i mestres artesans.

Des de sempre hem treballat amb la filosofia d’ apostar pels productes catalans de qualitat i en aquests anys hem vist satisfets que l’aposta per productes artesans i de la terra ha anat creixent. Així doncs, amb el binomi Qualitat + Terra com a segell i buscant la millor combinació entre productes tradicionals i d’avantguarda, hem elaborat 15 Lots de Nadal o assortits gastronòmics amb diferents tipus d’embalatges, 12 Regals de Nadal singulars i originals i 4 Experiències Gastronòmiques Tastets, tallers de tast de caves, vins, embotits, formatges… tant per a empreses com per a particulars.

Creiem que regalar gastronomia de qualitat és una manera d’obsequiar els treballadors, col·laboradors, amics i familiars d’una forma distingida i diferent, que de ben segur marcarà la diferència. A més, d’aquesta mabera contribuïu a donar suport a les empreses petites de casa nostra a banda que consumiu productes de proximitat.

Des de Tastets també personalitzem els lots amb el vostre logotip i fem lots a mida. Només cal que ens ho demaneu trucant al 93 297 90 08 o enviant un correu a info@tastets.cat

Més informació: Catàleg de Lots de Nadal (pdf) o al nostre web: família de Lots de Nadal.

Etiquetes: ,

Deixa una resposta