Crema d’orxata


Si us agrada l’orxata i voleu tastar-la amb una consistència més cremosa us recomanem aquesta recepta

INGREDIENTS:

• 400 ml d’orxata
• 100 ml de nata líquida
• 1 rovell d’ou
• 15 g de farina de blat de moro (per exemple Maizena).

Posem l´orxata a escalfar en un cassó. Mentrestant, mesclem a part la nata líquida amb el rovell d´ou i la farina de blat de moro. Mantenint l´orxata al foc hi anem afegint la mescla sense deixar de remenar. Continuem remenant i, quan arrenqui el bull apaguem el foc i remenem uns instants més fins que veiem que la crema va espessint i prenent cos. En aquest punt ja la podem abocar en recipients individuals i la deixem refredar. Un cop freda la conservem a la nevera i, just abans de servir-la, hi posem una mica de canyella en pols pel damunt o algunes xufes si en teniu.

Font foto: Flickr

Deixa una resposta