Lots de Nadal 2011

Per quart any consecutiu, des de Tastets  presentem els nostres Lots i regals per aquest Nadal 2011 -tant per a empreses com per a particulars-  amb alguns dels nostres productes més representatius.

En el nostre assortiment de lots de Nadal hi trobareu tota varietat de productes representatius dels millors obradors, cellers i mestres artesans dels Països Catalans, seleccionats especialment i amb tota cura pel nostre comitè de qualitat i gastronomia,  encapçalat per en Màrius Fuertes, enòleg i assessor gastronòmic. Productes 100% catalans d´avantguarda al costat dels més tradicionals, tots ells elaborats amb ingredients naturals i sempre amb els més alts índexs de qualitat. Aquí rau  la nostra diferència.

A més, també hem fet una selecció de Regals de Nadal, diversos obsequis gastronòmics de qualitat i originals, per regalar als vostres familiars o amics. D’entre aquests, podem destacar un assortiment de 6 cerveses artesanals catalanes,  i un altre amb un quadre (acrílic sobre tela) pintat per Art de la Terra,  acompanyat d’un cava i un torró, a més d’altres opcions.

> Lots de nadal al web de Tastets

>Obsequis gastronòmics

Deixa una resposta