Redescobrim els productes de proximitat i de temporada

flors de carbassó

El proper dijous 12 de juliol, a les 19:30h, tindrà lloc a l’Aula de Tastets, el Taller: Redescobrim els productes de proximitat i de temporada, conduït per en Marius Fuertes, enòleg i especialista en anàlisi sensorial.

Els aliments de proximitat, els d´avui i els de sempre, els tenim a l´abast en els nostres mercats de barri. Veurem com escollir els productes de temporada i quan es troben en el seu millor moment.
Anxoves, flors de carbassó, melons, faves, peres de Sant Joan, préssecs,… També coneixerem diferents maneres de preparar-los, com aprofitar-ne els seus beneficis nutricionals i com gaudir de les seves aplicacions gastronòmiques.

El taller és gratuït però cal reservar plaça, mitjançant un correu-e a info@tastets.cat, o trucant al 93 297 90 08.

Per a més informació:
. www.tastets.cat/aula-de-tast
. Esdeveniment al facebook
. Programa en PDF

Font imatge flickr

Etiquetes: ,

Deixa una resposta