Visitem nous elaboradors artesanals

Durant els passats mesos de setembre i octubre l’equip de Tastets va estar fent  visites a diversos elaboradors artesanals d’arreu de Catalunya, que s’havien posat en contacte amb nosaltres o bé que havien estat seleccionats pel nostre comitè de tast, per tal d’ampliar l’oferta de productes al nostre web,  www.tastets.cat.

Així doncs, a partir d’ara trobareu nous productes com són tota la gamma de cremes (crema de verdures, crema de carbassa, crema de carbassó, etc), brous (d’escudella, per suquet de peix, fideuà, etc) i salses -com l’allioli– de Casa Carriot, una empresa familiar de l’Alt Empordà. Trobareu aquest productes a la nova família de Precuinats.

També hem incorporat nous vins, com els del celler Mayol Viticultors, de la DOQ Priorat, vins del Celler La Vinyeta, de la DO Empordà,  i  caves del Celler Mas Candí i del Celler Pagès Entrena, tots dos al Penedès, amb la  particularitat que tots aquests vins estan elaborats amb varietats autòctones del nostre país.

Properamet també actualitzarem la família dels Olis, amb nous olis de l’Empordà, i un oli de Collbató.

La voluntat de Tastets és anar seleccionant productes de qualitat i artesanals dels Països Catalans per anar ampliant i  completant totes les famíies de productes del web.

Etiquetes: ,

Deixa una resposta