Producte del mes: Cava Oriol Rossell Brut Nature

Oriol Rossell és una marca que s’ha perpetuat des del matrimoni de Damià Rossell i Madrona Cassanyes el 1811. Els seus vins i caves són, avui, un dels grans referents de la DO Penedès i una garantia de qualitat i feina ben feta. Per aquest motiu, des de Tastets hem pensat que aquest mes de juny us podem proposar un dels seus productes més emblemàtics, un cava que fa estiu.

A més a més, d’aquesta manera volem homenatjar l’Oriol Rossell,  un dels fundadors dels castellers de Vilafranca i que recentement ens ha deixat, en l’any que què els castells han estat declarats patrimoni de la humanitat.

Tornant al nostre producte, el Brut Nature d’Oriol Rossell presenta un cupatge de varietats tradicionals: xarel·lo, macabeu i parellada. Criança de30 a 36 mesos. Color groc palla amb reflexos verdosos, net i brillant. És de bombolla fina. Intensitat aromàtica, fruites blanques sobre un fons amb notes de criança. Entrada en boca molt agradable, ample i amb una acidesa equilibrada. Final llarg en el qual retornen les aromes que despuntaven olfactòriament.

Us engresca la proposta?

El Cava Oriol Rosell Brut Nature al  web de Tastets

Etiquetes: , , ,

Deixa una resposta