Carquinyolis artesanals de Mas Palou

Entrevista amb en Ramon Cabañas, director.

Forn de Mas Palou, a Ripoll

-Ramon, explica’ns els orígens de la vostra empresa

-La nostra empresa neix el 2002  en un lloc especial, enmig de la natura, a les quadres d’una masia del segle XVII de les afores d’Olot. Varem construir un forn de llenya com els d’abans, amb l’idea de fer productes el més naturals possibles. Els impulsors varem ser la Marta Sellas i jo mateix.

-Molt sovint destaqueu l’alt valor nutricional dels vostres productes. Que n’has de dir?

-Els nostres productes estan elaborats sense additius ni conservants i amb fruits del país. Els nostres carquinyolis tenen un alt nivell calòric al portar fruits secs, però en canvi no tenen pràcticament greixos. Són aptes per a totes les edats i per combinar amb postres o amb bon vi ranci, dolç o una mistela.

-Quina és la vostra filosofia de treball? Sota quines premisses s’elaboren els vostres productes?

-Treballem d’acord amb els estàndards de qualitat més rigorosos, preservant que les matèries primeres siguin sempre de primera qualitat.

-Penseu ampliar l’oferta de productes en un futur?

-La nostra gama es àmplia, amb molt productes i alguns d’ells personalitzats. Des de la gama Horeca, passant per la Gourmet i la Delicatessen, fins la més econòmica. Catorze tipus per gustos de client molt diferents. I no oblidem la línia Gluten Free, per les persones celíaques.

-Com t’agradaria tancar l’entrevista? Ens vols explicar res més de casa vostre o dels vostres productes?

-Dir que esperem que tothom que tasti els nostres carquinyolis gaudeixin de la seva menja. Serà la millor satisfacció pels qui treballem cada dia amb l’objectiu d’oferir un producte de qualitat fet artesanalment.

-Ramon, gràcies per les teves respostes i felicitats per la bona feina que feu.

Recordeu que podeu tastar el nostre producte del mes a Tastets

Etiquetes: ,

Deixa una resposta