Entrevistem en Gerard Bech, de Can Bech.

“Els nostres clients estan tranquils perquè saben que consumeixen un producte de qualitat i ben elaborat”.

Can Bech, procés d'elaboració de la melmelada. Font: El Punt.cat

-Gerard, explica’ns els orígens de la vostra empresa

-Can Bech neix l’any 1981 de la mà del restaurant que la família Bech tenia a Fontanilles. En el restaurant s’hi servien unes figues confitades amb almívar que eren un dels plats estrella de la casa. Els clients varen començar a demanar si els hi podíem posar en un potet per gaudir-ne a casa i així és com va néixer Can Bech! De les figues en almívar es va ampliar la gamma a melmelades i d’aquí a les salses, agredolços, gelees i els més de 50 productes que elaborem avui en dia.

-Molt sovint destaqueu l’alt valor nutricional de la vostra melmelada. Què ens has de dir?

-La melmelada és fruita i per tant conté moltes de les propietats de la fruita: vitamines, fibra, antioxidants, minerals…a més és un aliment altament energètic molt recomanat per a recuperar energia després d’un esforç o per a mantenir-nos actius, gràcies a la glucosa que conté. Per això són tan saludables al començar el dia: és el moment en què el nostre cos necessita més energia.

-Quina és la vostra filosofia de treball? Sota quines premisses s’elaboren els vostres productes?

-Elaborem els nostres productes amb fruita fresca, i sempre que sigui possible, amb fruita nacional. Utilitzem fruita de bona qualitat i només ingredients naturals. Seguim la mateixa premissa per a tots els productes: salses, agredolços…Amb la nostra marca, els nostres clients estan tranquils perquè saben que consumeixen un producte de qualitat i ben elaborat.

-Penseu ampliar l’oferta de productes en un futur?

-Can Bech és una marca apassionada pels sabors: ens agrada buscar aquell sabor que porta records i que t’atrapa. Per això sempre tenim present innovar en nous gustos, en maridatges i en noves combinacions de fruites.

-Com t’agradaria tancar l’entrevista? Ens vols explicar res més de casa vostre o dels vostres productes?

-Voldria fer una suggeriment pel que fa als nostres productes: deixar-se endur per a la imaginació en el seu ús. Tradicionalment la melmelada només s’ha usat per esmorzar, però els seus maridatges són infinits! Ara que ve el bon temps, ningú es pot perdre de provar un bon gelat acompanyat per melmelada, d’endolcir un batut amb melmelada o de fer-ne una bona vinagreta per a una refrescant amanida d’estiu…d’aquí a poc tindrem llesta la nostra nova web, on trobareu tots aquests suggeriments: www.canbech.com

Moltes gràcies, Gerard. I bona feina!

Etiquetes:

Deixa una resposta