Diumenge estem a la Fira del Camí Ral, a Vilanova del Camí

Us hi esperem! Des de temps immemorials, a Vilanova del Camí es celebra una fira dedicada al patró de la localitat, sant Hilari. Degut a l’aparició de noves propostes firals i per l’evolució de la dinàmica expositora del nostre país, que va deixar de banda totalment el món rural i menestral, la fira de Sant Hilari va anar perdent força com a mostra comercial. Des de l’any 1999 la fira ha retornat als seus orígens i s’ha vinculat al camí ral que comunicava des d’antic Barcelona i Madrid.

Avui en dia la fira de Sant Hilari, la Fira del Camí Ral es una mostra excepcional de l’artesania viva de Catalunya, alhora que una mostra excepcional d’antics oficis i activitats populars. Tastets participarà a la Mostra de productes alimentaris i artesans dels Països Catalans, formant part de l’estand de Ratafies Esparreguera. A la botiga hi trobareu licors i aiguardents, però també alguns dels nostres productes dolços més emblemàtics com els Pets de Monja, d’Especialitats Viñas; les diverses varietats de carquinyolis, de Mas Palou; o el nostre Codonyat, de Vallisser.

Veniu a visitar-nos!

 

I, si no podeu escapar-vos, recordeu que tots aquests licors i aiguardents que us proposem els podeu trobar tot l’any a la nostra web.

 

 

Etiquetes: ,

Deixa una resposta