Us esperem a Santa Coloma de Farners i Sant Quintí de Mediona!

Dissabte i diumenge a la Festa de la Ratafia de Santa Coloma Farners i diumenge al popular Mata-degolla de Sant Quintí de Mediona, dues festes amb fira de productes gastronòmics on no podíem faltar.

La Festa de la Ratafia està molt arrelada a la població i s’ha convertit en l’esdeveniment amb més caliu popular i identificatiu dels colomencs i colomenques. Durant aquests dies de Festa, Santa Coloma de Farners es converteix en la Capital Mundial de la Ratafia i els visitants poden olorar, degustar i comprar les millors ratafies del nostre país i fins i tot algunes elaborades arreu del món. A més, balls, gegants, concerts, demostracions d’oficis, puntaires. Tota una festa, concentrada a la popular i cèntrica plaça Farners.

I diumenge al Mata-degolla de Sant Quintí de Mediona, una festa en la que la població commemora, amb una recreació històrica, un dels fets històrics més significatius i alhora sagnants de la seva història: la crema del poble l’any 1714 a càrrec del soldats de Felip V. Per unes hores la població torna al segle XVIII, els antics menestrals tornen a fer sentir les seves eines treballant, el campament de l’exèrcit borbònic s’instal·la a la població i els vilatans defensen la seva vila. Accions teatrals, canons, trabucs i tambors omplen els antics carrers de Sant Quintí, obrint les portes als visitants que també poden gaudir d’altres propostes com les degustacions gastronòmiques de les sopes del campament, sopes d’arreu del món que es poden menjar durant tot el matí, o els embotits i carquinyolis típics de la població, o la botifarrada popular.

A tots dos esdeveniments Tastets hi anirà formant part de l’estand de Ratafies Esparreguera. A la botiga hi trobareu licors i aiguardents, però també alguns dels nostres productes dolços més emblemàtics com els Pets de Monja, d’Especialitats Viñas; les diverses varietats de carquinyolis, de Mas Palou; o el nostre Codonyat, de Vallisser.

Veniu a visitar-nos!

I, si no podeu escapar-vos, recordeu que tots aquests licors i aiguardents que us proposem els podeu trobar tot l’any a la nostra web: www.tastets.cat o trucant al 902 104 917

Etiquetes: , , ,

Deixa una resposta