Aquest cap de setmana ens trobareu a la Fira Mediterrània!

Des de divendres i fins diumenge Tastets estarà present a la 13a. Fira Mediterrània – Espectacles d’Arrel Tradicional, que es celebrarà a Manresa, coordinant la Taverna de la Fira que acull l’innovador Espai Gastronòmic.

La vela de la Plaça de Sant Domènec, rebatejada enguany com a Taverna de la Fira / Espai Gastronòmic, és un espai emblemàtic que en les darreres edicions havia quedat saturat de públic. Enguany funcionarà com a escenari de concerts i no de ballables. Ho farà en les diferents modalitats de concert vermut, cafè concert i de sopars amables al ritme tranquil de la música. S’hi faran tasts gastronòmics de la Mar Mediterrània, entre ells tres molt especials, iniciativa de Tastets: divendres, a les vuit del vespre, organitzem un tast de cerveses artesanes; i dissabte, a dos quarts de dues i a les vuit del vespre, un tast de Cargols a la Gormanda i un de xocolates amb vins dolços, respectivament. Tots ells són gratuïts, fins esgotar l’aforament.

Per accedir a la Taverna cal una polsera que servirà per tota la jornada. Aquesta es pot aconseguir fent una compra a l’exterior de la vela, a qualsevol de les botigues o a la part exterior de la nostra barra Begudes de la Terra, o bé a l’entrada de la carpa al preu d’un euro. Aquest euro es podrà bescanviar dins al fer qualsevol consumició. A l’interior el visitant trobarà els bancs característics de les velles tavernes dels ports mediterranis, per seure-hi i gaudir d’algunes de les actuacions amb el segell genuí de la Fira mentre fa un tast o pren una de les nostres begudes de la terra. Olors, colors i sabors per llepar-se el dits i passar-ho d’allò més bé.

A més, si visiteu la nostra taverna i dieu que sou amics de Tastets a Facebook us oferirem un xarrup gratuït d’una de les nostres begudes de la terra. No deixeu de visitar-nos!

Etiquetes: , ,

Deixa una resposta