T’esperem a la Fira de Calella i l’Alt Maresme!

Fira de Calella

Del 23 al 26 de setembre Calella celebrarà una nova edició d’una de les fires més importants de Catalunya: la Fira de Calella i l’Alt Maresme. Enguany es celebren els 30 anys d’existència de la Fira a la ciutat però també els 30 anys d’existència de Ràdio Calella i els 75 anys de la Colla de Geganters i Grallers de Calella, es a dir que la ciutat estarà de festa.

La Fira presentarà una oferta de 130 expositors, en els seus més de 1.000 metres quadrats, del Passeig Manuel Puigvert, entre els que destaquen els 23 estands de l’espai monogràfic dedicat als Països Catalans. I aquí, com podeu imaginar, no hi podia faltar Tastets.

Tindrem dos espais diferenciats: l’Espai Tastets i l’Espai Begudes de la Terra. En el primer podreu trobar el bo i millor dels nostres productes gourmet d’arreu dels Països Catalans, entre ells els que haureu pogut tastar en el Espai de Begudes de la Terra o els que tot l’any podeu trobar a la nostra web www.tastets.cat. De ben segur que us acabareu firant amb algun dels nostres productes, ja veureu. L’Espai Begudes de la Terra serà, per la seva part, el punt de trobada d’aquells que vulgueu tastar alguna de les meravelloses begudes que tenim en els Països Catalans o fer un mos amb la garantia de que els productes que hi trobareu seran d’una qualitat única: la qualitat Tastets. Però això no és tot! També estem preparant un esdeveniment que ha estat d’èxit cada cop que l’hem celebrat: un tast de cerveses artesanes! Aquest el farem el divendres 24 de setembre, a les 19h. i el conduirà l’enòleg Màrius Fuertes, un reconegut expert que ens explicarà les característiques i peculiaritats de cadascuna de les sis cerveses que tastarem així com el seu procés d’elaboració i història.

Suposo que vindreu, oi? Qui es perdria una fira com aquesta?

Els horaris dels nostres espais són: dijous de 17 a 22h.; divendres i dissabte de 11 a 14:30 i de 17 a 22h.; i diumenge d’11 a 14:30 i de 17 a 21:30h. Segur que trobes un moment per escapar-te!

El tast, per la seva part, es farà divendres a les 19h. i el preu per participant és de 5 euros. Si us voleu apuntar ho podeu fer prèviament a info@tastets.cat o al telèfon 902 104 917. Les places són limitades.

En aquests propers dies us anirem informant de qualsevol novetat. Ara, més que res, el que volíem es que poguéssiu reservar un forat de les vostres agendes. No ens falleu, us hi esperem!

Etiquetes: , , , , ,

Deixa una resposta