Fira Gastronòmica de la Sénia “El gust de la memòria”

Els propers dies 8 i 9 de maig, aquest proper cap de setmana, es celebra la setena edició de la Fira Gastronòmica de la Sènia. Sota l’epígraf “El gust de la memòria” aplega el bo i millor de la gastronomia del Montsià, molt especialment els seus arrossos i els seus olis DOP Baix Ebre-Montsià.
.
Al voltant de la fira s’organitzen diverses activitats lúdiques entre elles una que ens han recomanat especialment: el concurs de truites. Encara us hi podeu apuntar, fins el dia 7, trucant a l’Ajuntament.
.
Destacar, així mateix, que des del mateix dia 8 i fins el 31 d’aquest mes de maig la localitat celebra les seves Jornades Gastronòmiques, en col·laboració amb els restaurants de la Sénia. Una bona oportunitat per tastar els plats més gustosos i tradicionals de la comarca gràcies als menús que han preparat aquests establiments en motiu d’aquest esdeveniment.
.
De ben segur que a la Fira hi podreu trobar els arrossos de Molí de Rafelet, dels que us varem parlar uns dies. Visiteu la nostra web i tasteu-los!

Etiquetes: ,

Deixa una resposta