Els arrossos de Molí de Rafelet, essència del Delta

Els Margalef porten cent anys elaborant els millors arrossos artesans del Delta de l’Ebre, encara avui utilitzant el molí d’arròs de fusta que en Rafael Margalef va construir entre els anys 1935 i 1940, l’únic que queda a la zona del Parc Natural. Amb aquest molí s’aconsegueix que l’arròs es separi de la seva closca i que amb unes friccions, amb cons d’esmeril, es pugui blanquejar.

Els arrossos de Molí de Rafelet no porten conservants i s’envasen al buit immediatament després de que finalitzi el seu procés d’elaboració, per una millor conservació. La seva qualitat, i detalls com  aquest que acabem d’esmentar, fan que el gra aconsegueixi un menor temps de cocció i un major rendiment en aquesta, al marge d’un gust excepcional. Com els hi agrada dir als Margalet, l’arròs de casa seva té “sabor i gust a arròs”, una qüestió que poden dir molt pocs.

A Tastets hem apostat per portar-vos a taula dos dels seus productes més emblemàtics: l’arròs Bomba i l’arròs Marisma. L’arròs Bomba és un arròs amb una gran capacitat d’absorció de sabors, una gran resistència a l’empastat i el creixement del gra en la cocció és més del doble. Està especialment indicat per a paelles, arrossos secs, caldosos o melosos. L’arròs Marisma, per la seva part, està recomanat per a  arrossos caldosos i melosos, per l’arròs amb llet i també per a risottos. En els dos casos, és important tenir en compte que una vegada obert l’envàs s’ha de conservar al frigorífic.

No deixeu de tastar-los, veureu com marquen la diferència.

Accedeix a la plana de Tastets on trobar-los:

http://www.tastets.cat/Article_Detall.aspx?id=620&Producte=Arrossos–%3EArr%C3%B2s_Bomba

http://www.tastets.cat/Article_Detall.aspx?id=621&Producte=Arrossos–%3EArr%C3%B2s_Marisma

Etiquetes: ,

Deixa una resposta