Recepta: arròs negre

arros negre

L’arròs negre és un plat típic de la Costa Brava, us presentem una manera fàcil de preparar-lo, amb el brou artesanal per arròs negre de Casa Carriot, que ja inclou ceba, pebrot, tomàquet, i peix com rap, congre, marisc, i la tinta del calamar.

Ingredients per a 2 persones:
240 grs d’arròs de Pals
120 grs de gambetes
120 grs d’escamarlans
120 grs de cloïsses
1 litre de brou per a Arròs Negre Casa Carriot.

Preparació:
1. Poseu el Brou per Arròs Negre Casa Carriot en una cassola al foc. Mentre espereu que bulli, aboqueu una mica d’oli d’oliva en una paella, afegiu-hi les gambetes, els escamarlans i les cloïsses i sofregiu-ho uns 5 minuts.
2. A continuació aboqueu l’arròs a la mateixa paella i rossegeu-lo durant 2 minuts.
3. Aboqueu-hi el Brou que prèviament heu fet bullir i deixeu-ho coure 15 minuts. Aparteu-ho i deixeu-ho reposar.

Bon profit!

font imatge flickr

Etiquetes: , , ,

Deixa una resposta