Producte del mes:Risotto de Ceps. Entrevista a Maica Creus, de Monbolet

Monbolet

Monbolet és una empresa del Berguedà que, en els darrers anys, ha aconseguit un renom gastronòmic gràcies als seus extraordinaris productes relacionats amb el bolet. Avui, ens agradaria conèixer alguna de les persones que hi ha darrera d’aquesta fita, parlem amb la Maica Creus.

-Maica, explica’ns què és Monbolet

-Monbolet és una petita empresa familiar que, amb molta il·lusió, es dedica al fascinant món del bolet. Els pares ja treballaven a pagès i, pel fet d’estar ubicats al Prepirineu, varen començar a comprar i vendre bolets. Nosaltres el que hem fet és donar continuïtat a la passió que ells ens varen encomanar.

-En quines parts del procés d’elaboració del producte intervé Monbolet?

-En totes. Heu de pensar que nosaltres fem la recol·lecció, la selecció, la transformació, l’elaboració i la comercialització. Tot es fa des de Monbolet. Només així som capaços de garantir la màxima qualitat en els nostres productes.

-Quina és la vostra filosofia de treball? Sota quines premisses s’elaboren els vostres productes?

-Treballem els productes de manera artesanal i natural, sense afegir additius, colorants ni conservants i ens esforcem especialment en seleccionar les millors matèries primeres per tal de garantir la màxima qualitat final. Creem productes tradicionals, alhora que innovadors i originals.

-Parla’ns d’aquests productes. Què esteu fent actualment?

-Disposem d’una selecta gamma de productes amb bolets i tòfones. Us oferim tòfona fresca, bolets frescs de temporada, bolets deshidratats i en pols, sofregits deshidratats de bolets, olis i vinagres de bolets i tòfones, tòfones en brandy i la nostra especialitat: risottos i fideuàs amb bolets i escudella de bolets.

-Què més ens vols explicar?

-Em fa goig dir-vos que l’equip humà que forma la nostra petita empresa està en tot moment al costat dels nostres clients, pendents de que estiguin satisfets. Els oferim el nostre assessorament en tot el que es refereix als bolets.

-Maica, moltes gràcies i que per molts anys pugueu continuar fent tan bona feina.

-El nostre producte del mes, el Risotto de Ceps, és una bona mostra de la qualitat dels productes de Monbolet. El podeu trobar tot l’any a la nostra web (www.tastets.cat) o trucant al nostre telèfon d’atenció al client, el 902 104 917

Etiquetes: , , ,

Deixa una resposta