Pastes de full amb préssec

El préssec en almívar de El Marge és boníssim, proveu a fer aquestes postres i veureu que us queden delicioses.

Ingredients:
-1 làmina de massa de pasta de full
-1 rovell d’ou
-1 llimona
-4 cullerades de melmelada de cirera negra
-2 cullerades de festucs trencats
-2 iogurts naturals
-Menta fresca
-1 pot de préssec en almívar El Marge

Preparació:
Talleu la pasta de full en triangles, pinteu-los amb rovell d’ou i enforneu a 180ºC aproximadament uns 15 minuts.
Piqueu la menta i ratlleu la de pell de llimona (una culleradeta)

Per fer la salsa de iogurt: barrejeu amb el iogurt, la menta picada, la melmelada de cirera negra (o un altra melmelada que us agradi) i la ratlladura de llimona.

Talleu cada meitat de préssec en almívar El Marge fent quatre grills i col·loqueu-lo sobre les tires de pasta de full i afegiu la salsa de iogurt per sobre.

Empolseu amb els festucs i decoreu-ho amb fulles de menta.

Font: El Marge

Etiquetes: ,

Deixa una resposta