No hi ha productes
Els preus són amb impostos inclosos
Vi negre Heus
- Varietats: 45% Samsó, 22% Garnatxa negra, 21% Merlot, 10% Sirà
- Elaboració: Procedeix de raïms de vinyes velles amb més de 50 anys d'edat. La verema es fa manualment i els raïms, un cop al celler, fermenten en dipòsits d'acer inoxidable a temperatura controlada durant aproximadament un mes.
- Nota de tast: De color cirera amb tonalitats violàcies, i d’elevada intensitat aromàtica combinant sensacions de fruita madura amb notes làctiques. Entrada en boca carnosa, tanins ben integrats i de mitjana persistència amb una bona acidesa final. Molt adient per prendre’l a copes i acompanyant primers plats. Bon amic d’aperitius amb un ambient distès.
Vi negre Les Forques
- Varietats: 50 % Monastrell, Cabernet-Sauvignon, Sumoll, Mandò i Mònica
- Elaboració: Primera maceració en fred i “pissage” durant 20 dies. Mínim un any de criança en bóta de roure francès de 300 litres.
- Nota de tast: Aquest vi és de color roig rubí amb tons granatosos. Aroma de fruites negres del bosc, maduixes, móres i tocs minerals. En boca també és mineral, més propi d'un vi del Priorat, amb un punt dolç de la fruita madura; llaminer, potent i seductor. Una bona acidesa que li dóna frescura i llargada.
Vi negre d'Anyada ecològic
- Varietats: 50% Garnatxa negre, 50% Merlot
- Elaboració: La seva criança és durant 3 mesos en bótes de roure francès.
- Nota de tast: Aquest vi arriba al mercat renovat, amb cupatge de garnatxa i merlot a parts iguals. Sense passar per barrica, es mostra jove, fresc i amable. De color cirera fosc amb una vora granada, en nas la seva aroma és especiat, amb records a fruita madura i també a herbes silvestres. En boca és un vi saborós, equilibrat amb tanins madurs. Un vi actual, per a gaudir sense complexos.
Presentat en un maletí de fusta decorat.
Si ho desitgeu, podeu incloure una dedicatòria al vostre lot.