Els més venuts

Informació

Sobre nosaltres

La nostra empresa

La marca Tastets® la vam crear l’abril de l’any 2007 i vam iniciar una gran feina de recerca de productors i productes arreu del país, amb la voluntat d'aconseguir una àmplia selecció de productes gastronòmics d’alta qualitat amb els següents requisits:  

  • elaboració seguint mètodes tradicionals
  • producció limitada
  • procedència exclusiva originària dels Països Catalans

La nostra filosofia

Des de Tastets® volem treballar per potenciar la marca “Països Catalans” associada a la gastronomia de qualitat, artesanal i exclusiva. Tastets® promociona els bons hàbits alimentaris, i alhora, els productes que unifiquen els processos d’elaboració tradicionals amb la modernitat.

Els nostres objectius

Posar a l’abast dels nostres clients una cartera exclusiva de productes gastronòmics de qualitat a nivell de distribució (pel canal minorista com pel canal HORECA) I també en format de regals i obsequis per particulars i empreses.

Cercar continuadament nous productors i productes que compleixin els requisits exigits per Tastets per tal d’ampliar la nostra oferta especialitzada en productes selectes del país.

Obrir nous canals de venda per a la distribució.

Oferir fórmules innovadores  de comercialització.

L'equip de Tastets

cms-img

Som un equip de persones joves, almenys d’esperit segur, que hem anat consolidant aquest projecte al llarg d’aquests anys i unides per una mateixa filosofia: Gastronomia, Cultura i País. 

Amb aquesta idea treballem cada dia per oferir el millor servei i productes als nostres clients.

Opinions dels nostres clients

"A IPL, SL buscàvem fer un lot d’empresa i per a clients diferent, amb productes genuïns, artesans i del país. I vaig trobar Tastets que va més enllà, encara. Les expectatives van quedar superades per la qualitat dels productes (els embotits, els formatges, les sobrassades!, els dolços,...), difícils de trobar enlloc; i també per la seva extensa varietat. Una idea de botiga genial. De llavors ençà que comprem sempre el lot de Nadal a Tastets, i aquest ha estat un any més."

Jordi Gibergans, Departament Tècnic, IPL,SL

"A Tastets he trobat els millors embotits que he menjat fins ara, a Barcelona és difícil trobar-los de tan bons i tot això sense haver de sortir de casa!!!"

Núria

"He realitzat una compra fa poc de regal gastronòmic personalitzat per la meva germana i tot ha sortit fàcil i òptim! Sobretot vaig estar informat via mail+whatsapp en tot moment de l'estat de la comanda i vaig poder posar-hi una dedicatòria personalitzada. Molt recomanable."

Lluís