Els més venuts

Nous productes

Informació

Pagament segur

A Tastets el pagament de les teves comandes el pots efectuar utilitzant qualsevol de les tres següents modalitats:

 

1. Pagament amb Targeta de Crèdit

El pagament amb targeta de dèbit o crèdit, és a temps real a través de la passarel·la de pagament de l'entitat financera corresponent i un cop s'hagi comprovat que les dades comunicades són correctes.


En aquest cas durant el pagament seràs redirigit automàticament al web del nostre proveïdor bancari: Banc de Sabadell . Les dades sobre les targetes de crèdit no queden registrades en cap base de dades nostra, ja que les dades es transmeten de forma encriptada SSL (Secure Sockets Layer) per protegir totes les teves dades  personals i les relacionades  amb el pagament .Per això et garantim total seguretat en l’ús de la targeta al nostre web.

 

2.  Pagament per Transferència Bancària 

Podeu realitzar el pagament  de la vostra comanda per transferència bancària al compte corrent del Banc de Sabadell que trobareu indicat quan escolliu aquesta forma de pagament durant el procés de compra.

En aquest cas ens haureu d’indicar:
     · el vostre  nom i el número de comanda

 

La validació del pagament per transferència bancària triga de mitjana 2 dies laborables per això no començarem a preparar/enviar  la comanda fins que no tinguem aquesta validació.
Per tal d’avançar la preparació ens pots enviar el justificant de la transferència a info@tastets.cat 

 

3. Pagament per Paypal

Pots realizar el pagament de la teva comanda a través de la plataforma Paypal. La validació del pagament és a temps real.

Aquest sistema és molt emprat per Internet; el primer pas es de donar-se d'alta a PayPal. És un sistema segur, garantit per la mateixa institució i és molt senzill d'usar.