Sant Jordi

Com cada any, Tastets us ofereix diferents propostes gastronòmiques pensades per regalar per la diada de Sant Jordi a les persones que més estimeu.

Són regals gastronòmics que inclouen una rosa de galeta de l'obrador social El Rosal de Tàrrega, feta a mà. Podeu triar entre les diferents  propostes: la rosa de xocolata sola o combinada amb altres productes com un cava o una capsa de catànies. Tots els lots es presenten en una capsa kraft decorada especialment per a l'ocasió.

Les comandes se serveixen en un termini de 48-72h. Si sou de Barcelona, també hi ha l'opció de lliurament al destinatari el mateix dia 23 d'abril, només heu de triar a l'apartat  d'enviament l'opció "Lliurament especial Sant Jordi".  

El lliurament, sempre que sigui possible, el farà el nostre repartidor a l'adreça que ens indiqueu, amb totes les mesures de seguretat. En cas que no sigui possible, per quedar fora de la nostra àrea de repartiment, ho farem a través de l'agència de transport GLS.

Si voleu podem afegir al regal un text o dedicatòria de manera senzilla, sense cap cost. Ho podeu afegir a Observacions. Sinó també podeu triar alguna de les nostres postals.

APROFITEU EL 10% DE DESCOMPTE FINS EL 16 D'ABRIL!

Sant Jordi  Hi ha 3 productes

Mostrant 1 - 3 de 3 productes
Mostrant 1 - 3 de 3 productes