Sant Jordi

Com cada any, Tastets us ofereix diferents propostes gastronòmiques pensades per regalar per la diada de Sant Jordi a les persones que més estimeu.

Són regals gastronòmics que inclouen una rosa de galeta de l'obrador social El Rosal de Tàrrega, feta a mà. Podeu triar entre les diferents  propostes: la rosa de xocolata sola o combinada amb altres productes com un cava o una capsa de catànies. Tots els lots es presenten en una capsa kraft decorada especialment per a l'ocasió. Enguany hi ha la novetat de la rosa vermnella, amb sabor maduixa.

TERMINI DE LLIURAMENT

Les comandes se serveixen en un termini de 48-72h

El lliurament, sempre que sigui possible, el farà el nostre repartidor a l'adreça que ens indiqueu, amb totes les mesures de seguretat. En cas que no sigui possible, per quedar fora de la nostra àrea de repartiment, ho farem a través de l'agència de transport GLS.

_____________________________________________________________________

Lliurament el dia de Sant Jordi

Si sou de Barcelona hi ha la possibilitat que la vostra comanda es lliuri el mateix dia de Sant Jordi. Durant el procés de compra, només heu de triar l'opció "Lliurament el dia de Sant Jordi".

Si voleu podem afegir al regal un text o dedicatòria de manera senzilla, sense cap cost. Ho podeu afegir a Observacions. Sinó també podeu triar alguna de les nostres postals.

Sant Jordi  Hi ha 3 productes

Mostrant 1 - 3 de 3 productes
Mostrant 1 - 3 de 3 productes