Els més venuts

Informació

Regals d'empresa

Productes gourmet de proximitat Regals originals i elegants Personalització del regal Pressupost a mida


Us oferim regals d'empresa i/o corporatius:  

  Per sorprendre als vostres clients de congressos, fires i convencions, per a què coneguin els productes de la nostra terra, com a regal de benvinguda, etc.

  Per obsequiar als vostres propis treballadors/es o col·laboradors per haver aconseguit uns objectius, per haver acabat amb èxit un projecte important o per la fidelitat en moments difícils com els que acabem de passar... per fer equip i agrair la feina feta, per a dates assenyalades: dia de la dona, Sant Jordi, etc. 

  Com a complement al vostre esdeveniment. Darrerament han sorgit noves formes de teletreball i relacionar-se: videotrucades, reunions a través de zoom, esdeveniments virtuals, webinars... Així, us proposem que complementeu els vostres esdeveniments d’empresa amb regals gastronòmics pensats exclusivament per a vosaltres i cada ocasió. Una selecció vermut per fer un vermut virtual, una selecció gastronòmica per fer un aperitiu virtual , un pack de cerveses per a una trobada virtual d’oci el divendres, per a una reunió trimestral... Es també una manera de fer equip i agrair la feina feta.Presentació personalitzada • L’excel·lència dels nostres productes ve acompanyada de l’envàs o estoig adient.
 • Personalitzat amb la imatge corporativa de la vostra empresa.
 • Reforç de la vostra marca, missatge o imatge cap als vostres clients i col·laboradors.
 • Vestim i personalitzem el regal d'acord amb l'ocasió, amb un targetó
  o adhesiu que anuncia l'esdeveniment.
 • Podem afegir algun element no gastronòmic per complementar el regal.Lliurament allà on ens digueu

lliurament

 • Enviament en un únic punt, en  diferents punts de lliurament o fins i tot multi-lliuraments,  a casa de cada receptor del regal (generant un agradable efecte sorpresa).
 • Enviament dels regals per mitjans propis (dins de Catalunya).
 • Enviaments a l'estranger: durant tots aquests anys hem enviat regals a la majoria de països europeus , amb tràmits de fronteres com Suïssa, també a Turquia, Israel i als Estats Units.
 • Tastets protegeix de forma confidencial les dades de tercers facilitades pels nostres clients, no en fa cap ús comercial i són tractades únicament per fer l’enviament del lot.

Garantia d’èxit per al client

regal2.jpg • Amb l'experiència de més de 10 anys, els nostres regals gastronòmics per empreses garanteixen l’objectiu de deixar un record perdurable i una immillorable impressió en el receptor del seu regal.
 • Podeu triar entre les nostres suggerències o deixar que us proposem i confeccionem una selecció especial per a cada ocasió, d'acord amb el vostre pressupost.Alguns dels nostres clients que confien en nosaltres:

              

Contacteu amb nosaltres

Si abans voleu fer una ullada per agafar idees de productes, visiteu l'apartat d' Obsequis gastronòmics.

Ens podeu contactar a través de:

   93 297 90 08

   info@tastets.cat

   Us podem fer una visita

    A través del formulari:Demaneu pressupost