Obsequis gastronòmics

“Obsequiar amb regals gastronòmics és una forma de donar a conèixer els nostres productes i el nostre país”

 

Des de Tastets, oferim als nostres clients:

  Obsequis gastronòmics: regals per a múltiples ocasions: aniversaris, agraïments, diades especials, etc.  Amb el binomi Qualitat i País.

  Regals culturals:  entenent que la nostra gastronomia és un dels pilars de la nostra cultura, per això us proposem maridatges culturals per diades especials com Sant Jordi.

 Detalls especials: us fem propostes per dies assenyalats, casaments, festes d’aniversari, jubilacions, comunions,... en què l’organitzador de la festa vulgui fer un present a tots els assistents. Podeu demanar-nos un pressupost a mida a través d'aquest formulari.

  Regals corporatius i incentius d’empresaseleccions de productes a mida per regalar a treballadors, proveïdors i/o clients. Trobareu tota la informació a Regals d'empresaPresentació personalitzada

A l'apartat Postals trobareu diferents propostes per personalitzar el vostre lot amb un missatge.Detalls a mida

Si no trobeu cap selecció o obsequi que s'ajusti a les vostres necessitats, aneu a l'apartat Detalls a mida i ens podeu fer arribar les vostres necessitats o fer els canvis que desitgeu d'alguna selecció.Contacteu amb nosaltres

Per a més informació o fer-vos arribar un pressupost també podeu contactar-nos a:

   93 297 90 08

   info@tastets.cat

Obsequis gastronòmics  Hi ha 56 productes

Subcategories

 • Ocasions

   T’oferim un ampli ventall de regals gastronòmics amb diferents combinacions i preus, per a diferents ocasions (aniversaris, agraïment..)

  Èxit assegurat! Hi pots afegir una dedicatòria personalitzada o escollir una de les nostres targetes.

 • Menjar & Beure

  Us presentem diferents seleccions gastronòmiques per a diferents ocasions: per enviar a persones que viuen a l'estranger i troben a faltar els productes de la terra, per portar en un sopar, per compartir amb els amics... sempre hi ha una bona ocasió per regalar productes artesans i de qualitat!

  I recordeu que sempre podeu complementar el vostre regal amb un missatge personalitzat o una de les nostres targetes.

 • Celler

  Ets un gourmet i t'agrada beure bon vi? El teu pare és dels que beu un gotet de vi cada dia? Doncs el faràs feliç regalant-li alguna d'aquestes seleccions de vins catalans amb Denominació d'Origen.

  Us proposem diferents seleccions de vins negres, blanc, ecològics i també cava i seleccions de licors tradicionals (assortit de ratafies, de cremes, etc) i seleccions de cerveses artesanes.

  I recordeu que podeu personalitzar els vostres regals amb una dedicatòria.

 • Complements
 • Postals
per pàgina
Mostrant 1 - 6 de 56 productes
Mostrant 1 - 6 de 56 productes