Obsequis gastronòmics

“Obsequiar amb regals gastronòmics és una forma de donar a conèixer els nostres productes i el nostre país”

 

Des de Tastets, oferim als nostres clients:

  Obsequis gastronòmics: regals per a múltiples ocasions: aniversaris, agraïments, diades especials, etc.  Amb el binomi Qualitat i País.

  Regals culturals:  entenent que la nostra gastronomia és un dels pilars de la nostra cultura, per això us proposem maridatges culturals per diades especials com Sant Jordi.

 Detalls especials: us fem propostes per dies assenyalats, casaments, festes d’aniversari, jubilacions, comunions,... en què l’organitzador de la festa vulgui fer un present a tots els assistents. Podeu demanar-nos un pressupost a mida a través d'aquest formulari.

  Regals corporatius i incentius d’empresaseleccions de productes a mida per regalar a treballadors, proveïdors i/o clients. Trobareu tota la informació a Regals d'empresaPresentació personalitzada

A l'apartat Postals trobareu diferents propostes per personalitzar el vostre lot amb un missatge.Detalls a mida

Si no trobeu cap selecció o obsequi que s'ajusti a les vostres necessitats, aneu a l'apartat Detalls a mida i ens podeu fer arribar les vostres necessitats o fer els canvis que desitgeu d'alguna selecció.Contacteu amb nosaltres

Per a més informació o fer-vos arribar un pressupost també podeu contactar-nos a:

   93 297 90 08

   info@tastets.cat

Obsequis gastronòmics  Hi ha 16 productes

Subcategories

 • Agraïment

  No saps com donar les gràcies per aquell favor rebut? Hem seleccionat una sèrie de regals gastronòmics d’agraïment perquè puguis obsequiar a qui més s’ho mereix.

  Hi pots afegir una dedicatòria personalitzada o escollir una de les nostres postals.

 • Celler

  Ets un gourmet i t'agrada beure bon vi? El teu pare és dels que beu un gotet de vi cada dia? Doncs el faràs feliç regalant-li alguna d'aquestes seleccions de vins catalans amb Denominació d'Origen.

  Us proposem diferents seleccions de vins negres, blanc, ecològics i també cava i seleccions de licors (assortit de ratafies, de cremes, etc) i seleccions de cerveses artesanes.

  I recordeu que podeu personalitzar els vostres regals amb una dedicatòria.

 • Postals
per pàgina
Mostrant 1 - 6 de 16 productes
Mostrant 1 - 6 de 16 productes