Sant Jordi

Com cada any, Tastets us ofereix diferents propostes gastronòmiques pensades per regalar per la diada de Sant Jordi a les persones que més estimeu.

Són regals gastronòmics que inclouen una rosa de galeta de l'obrador social El Rosal de Tàrrega, feta a mà. Podeu triar entre les diferents  propostes: la rosa de xocolata sola o combinada amb altres productes com un cava o una capsa de catànies. Tots els lots es presenten en una capsa kraft decorada especialment per a l'ocasió. 

TERMINI DE LLIURAMENT

Indiqueu-nos a Observacions si voleu rebre la comanda el més aviat possible o el més a prop possible de Sant Jordi. Si la comanda l'ha de rebre una altra persona indiqueu-nos un dia i horari òptim de lliurament, la lliurarem el més a prop de Sant Jordi, entre el dijous-divendres d'abans.

COST D'ENVIAMENT

L'enviament té un cost que visualitzareu en l'últim pas, quan heu de triar el transportista.

El lliurament, sempre que sigui possible, el farà el nostre repartidor a l'adreça que ens indiqueu. En cas que no sigui possible, per quedar fora de la nostra àrea de repartiment, ho farem a través de l'agència de transport Nàcex.

_____________________________________________________________________

Si voleu podem afegir al regal un text o dedicatòria de manera senzilla, sense cap cost. Ho podeu afegir a Observacions. Sinó també podeu triar alguna de les nostres postals.

Sant Jordi  Hi ha 11 productes

per pàgina
Mostrant 7 - 11 de 11 productes
Mostrant 7 - 11 de 11 productes