Els més venuts

Informació

Els nostres productes

Els nostres productes han estat seleccionats per un comitè de tast per la seva qualitat i elaboració artesana de producció limitada

● Productes de procedència exclusiva dels Països Catalans i majoritàriament etiquetats en català.

● Tenim contacte directe amb els proveïdors, sense intermediaris, així també coneixem el procés d’elaboració.

● Escollint els nostres lots contribuïu a donar suport a les empreses petites del nostre país.

● Trobareu productes marcats amb alguns dels següents distintius:

DO
Denominacions
d'Origen de
vins i cava

IGP
Indicació
Geogràfica Protegida

DOP
Denominació 
Geogràfica Protegida

CCPAE
Producció
ecològica

Marca Q
Qualitat
Alimentària

Sense gluten

La millor garantia de qualitat

Duem a terme el procés de traçabilitat de productes des de que entren i fins que surten del nostre magatzem. Tots els productes que distribuïm son identificats ens els nostres albarans amb el seu número de lot i data consum preferent.

Tastets disposa del Registre Sanitari (núm. RSIPAC: 40.10678/CAT).

Tots els regals que incloguin més de 4 productes i qualsevol comanda de lots a mida (mínim 15 lots), incouran el llistat dels productes que composen el lot (amb el seu pes aproximat, productor i comarca d’origen).

El pes dels següents productes: embotits, formatges i torrons, indicats en aquest catàleg o a la proposta de lot a mida, pot variar +/- 50 gr, pel fet de tractar-se de productes artesans, elaborats i tallats a mà, no elaborats per procediments mècanics. En el cas de l’espatlla de pernil aquesta pot variar +/- 400 gr

 

PRODUCTE ESGOTAT, DETERIORAT O ERRONI

Pel fet de tractar-se en molts casos de produccions limitades i exclusives, en cas que algun producte s’esgotés seria substituït per un altre de la mateixa família de qualitat igual o superior. En cas de deteriorament d’algun producte del lot, Tastets el reposarà un cop s’hagi comprovat que el mateix estava en mal estat des d’origen o durant el transport. En cas que algun dels productes del lot no es correspongués per error amb la comanda realitzada, Tastets us bescanviarà el producte pel correcte, sempre que no s’hagi manipulat i si se’ns comunica en els 5 dies següents a la recepció com a molt tard.