Obsequis gastronòmics

“Obsequiar amb regals gastronòmics és una forma de donar a conèixer els nostres productes i el nostre país”

 

Des de Tastets, oferim als nostres clients:

  Obsequis gastronòmics i regals per a múltiples ocasions: aniversaris, agraïments, diades especials com Sant Jordi, pel dia del pare, pel dia de la mare etc.  Sempre amb el binomi Qualitat i País.

  Regals culturals:  entenent que la nostra gastronomia és un dels pilars de la nostra cultura, per això us proposem maridatges culturals per diades especials com Sant Jordi.

 Detalls especials per obsequiar els convidats del vostre casament, festes d’aniversari, jubilacions, comunions,...  Demaneu-nos quins productes us agradaria regalar a través d'aquest formulari i us farem arribar un pressupost.

  Regals corporatius i incentius d’empresaseleccions de productes a mida per regalar a treballadors, proveïdors i/o clients. Trobareu tota la informació a Regals d'empresaPresentació personalitzada

A l'apartat Postals trobareu diferents propostes per personalitzar el vostre lot amb un missatge.Detalls a mida

Si no trobeu cap selecció o obsequi que s'ajusti a les vostres necessitats, aneu a l'apartat Detalls a mida i ens podeu fer arribar les vostres necessitats o fer els canvis que desitgeu d'alguna selecció.Contacteu amb nosaltres

Per a més informació o fer-vos arribar un pressupost també podeu contactar-nos a:

   93 297 90 08

   info@tastets.cat

Obsequis gastronòmics  Hi ha 15 productes

Subcategories

 • Ocasions

  T’oferim un ampli ventall de regals gastronòmics amb diferents combinacions de productes i preus, per a diferents ocasions: regals per felicitar aniversaris, regals per donar les gràcies, per celebrar un naixement, per obsequiar per Sant Jordi, per regalar a un mestre/a, regal de jubilació, pel dia del pare, pel dia de la mare....  Si desitgeu enviar un lot a una persona que viu a l'estranger poseu-vos en contacte amb nosaltres (info@tastets.cat - 93 297 90 08) i us farem arribar un pressupost amb el cost del transport.  I recordeu que també podeu afegir un complement al vostre regal i personalitzar-lo amb la vostra dedicatòria o una de les nostres targetes.  I si no trobeu res que s'ajusti al que esteu buscant sempre us podem fer un regal a mida.

  Sempre hi ha una bona ocasió per regalar productes gourmet, artesans i de proximitat!

 • Menjar & Beure

  Us presentem diferents seleccions gastronòmiques per a diferents ocasions: regals per donar les gràcies, per felicitar un aniversari, per obsequiar un client o un proveïdor, per fer un regal a un familiar, a un amic/amiga, etc.


  Si desitgeu enviar un lot a una persona que viu a l'estranger poseu-vos en contacte amb nosaltres (info@tastets.cat - 93 297 90 08) i us farem arribar un pressupost amb el cost del transport.


  I recordeu que també podeu afegir un complement al vostre regal i personalitzar-lo amb la vostra dedicatòria o una de les nostres targetes.


  Sempre hi ha una bona ocasió per regalar productes gourmet, artesans i de qualitat!

 • Celler

  Us proposem diferents seleccions de vins negres, blanc, ecològicscava,  seleccions de licors tradicionals (assortit de ratafies, de cremes, etc) i seleccions de cerveses artesanes, per regalar a un familiar, un amic/ga, com a obsequi per donar les gràcies, d'aniversari, etc.  Si desitgeu enviar un lot a una persona que viu a l'estranger poseu-vos en contacte amb nosaltres (info@tastets.cat - 93 297 90 08) i us farem arribar un pressupost amb el cost del transport.  I recordeu que també podeu afegir un complement al vostre regal i personalitzar-lo amb la vostra dedicatòria o una de les nostres targetes.  I si no trobeu res que s'ajusti al que esteu buscant sempre us podem fer un regal a mida.

  Sempre hi ha una bona ocasió per regalar productes gourmet, artesans i de qualitat!

 • Complements
 • Postals
per pàgina
Mostrant 1 - 6 de 15 productes
Mostrant 1 - 6 de 15 productes