Regals gastronòmics

“Obsequiar amb regals gastronòmics és una forma de donar a conèixer els nostres productes i el nostre país”

 

Podem entendre que un regal és alguna cosa que es lliura a algú sense demanar-li res a canvi.  Encara que moltes vegades aquest obsequi que es regala és material, en el fons vol transmetre un sentiment (alegria, felicitat, d’amor,..). 


 

Per tant des de Tastets, volem oferir als nostres clients:

 • Regals gastronòmics: es a dir, regals, diferents seleccions de productes o productes solts gastronòmics del nostre catàleg, per tan segur del binomi Qualitat i País.

 • Regals culturals:  entenent que la nostra gastronomia és un dels pilars de la nostra cultura, per això us proposem maridatges culturals per diades especials com Sant Jordi.

 • Obsequis especials: us fem propostes per dies assenyalats, casaments, festes d’aniversari, jubilacions, comunions,... en què l’organitzador de la festa vulgui fer un present a tots els assistents.

 • Regals corporatius i incentius d’empresa: seleccions de productes amb un element personalitzat per regalar a treballadors, proveïdors i/o clients. Personalitzem l'embalatge amb el vostre logo a partir de 70 unitats. A través del formulari de Lots a mida ens podeu fer arribar les vostres necessitats.

A l'apartat Dedicatòries trobareu diferents propostes per personalitzar el vostre lot amb un missatge.

A l'apartat Lots a mida podeu fer-nos arribar les vostres necessitats per tal que us elaborem un pressupost amb els productes que desitgeu i fer-vos un regal a mida, tant per particulars com per empreses.

Per a més informació o fer-vos arribar un pressupost no dubteu a contactar amb info@tastets.cat o 93 297 90 08.

 

Regals gastronòmics  Hi ha 7 productes

Subcategories

 • Agraïment

  No saps com donar les gràcies per aquell favor rebut? Hem seleccionat una sèrie de regals gastronòmics d’agraïment perquè puguis obsequiar a qui més s’ho mereix.

  Hi pots afegir una dedicatòria personalitzada o escollir una de les nostres postals.

 • Fans de la cervesa...

  Us presentem 3 seleccions de cerveses artesanes diferents, per vosaltres o per obsequiar els fans de la cervesa artesana.

  Totes les nostres cerveses artesanes  són de microcerveseries catalanes elaborades arreu del territori català: Moska de Girona, Companyia Cervesera del Montseny  i cerveses de Casa Dalmases de Tàrrega.

  I recordeu que podeu personalitzar els vostres regals amb una dedicatòria.

 • Amants del bon vi

  Ets un gourmet i t'agrada beure bon vi? El teu pare és dels que beu un gotet de vi cada dia? Doncs el faràs feliç regalant-li alguna d'aquestes seleccions de vins catalans amb Denominació d'Origen.

  Us proposem 3 seleccions de 6 vins:  vins de l'Empordà del Celler La Vinyeta, vins elaborats seguint el Sistema de Producció Integrada; un lot de vins del Penedès (amb vins ecològics del Celler Mas Comtal i vins del Celler Mas Candí) i un lot de vins de la Terra Alta, del Celler Xavier Clua; i 3 seleccions de 2 vins, de 2 caves i una d'un vi i un cava.

  I recordeu que podeu personalitzar els vostres regals amb una dedicatòria.

 • Licors artesans

  Us presentem 2 assortits de licors tradicionals d'arreu dels Països Catalans. Per beure sols o fer combinats: pomada, burret, mentideta, etc.

per pàgina
Mostrant 7 - 7 de 7 productes
Mostrant 7 - 7 de 7 productes