Obsequis gastronòmics

“Obsequiar amb regals gastronòmics és una forma de donar a conèixer els nostres productes i el nostre país”

 

Des de Tastets, oferim als nostres clients:

  Obsequis gastronòmics i regals per a múltiples ocasions: aniversaris, agraïments, diades especials com Sant Jordi, pel dia del pare, pel dia de la mare etc.  Sempre amb el binomi Qualitat i País.

  Regals culturals:  entenent que la nostra gastronomia és un dels pilars de la nostra cultura, per això us proposem maridatges culturals per diades especials com Sant Jordi.

 Detalls especials per obsequiar els convidats del vostre casament, festes d’aniversari, jubilacions, comunions,...  Demaneu-nos quins productes us agradaria regalar a través d'aquest formulari i us farem arribar un pressupost.

  Regals corporatius i incentius d’empresaseleccions de productes a mida per regalar a treballadors, proveïdors i/o clients. Trobareu tota la informació a Regals d'empresaPresentació personalitzada

A l'apartat Postals trobareu diferents propostes per personalitzar el vostre lot amb un missatge.Detalls a mida

Si no trobeu cap selecció o obsequi que s'ajusti a les vostres necessitats, aneu a l'apartat Detalls a mida i ens podeu fer arribar les vostres necessitats o fer els canvis que desitgeu d'alguna selecció.Contacteu amb nosaltres

Per a més informació o fer-vos arribar un pressupost també podeu contactar-nos a:

   93 297 90 08

   info@tastets.cat

Obsequis gastronòmics  Hi ha 25 productes

Subcategories

 • Sant Jordi

  Com cada any, Tastets us ofereix diferents propostes gastronòmiques pensades per regalar per la diada de Sant Jordi a les persones que més estimeu.

  Són regals gastronòmics que inclouen una rosa de galeta de l'obrador social El Rosal de Tàrrega, feta a mà. Podeu triar entre les diferents propostes: la rosa de xocolata sola o combinada amb altres productes com un cava o una capsa de catànies.
  Tots els lots es presenten en una capsa kraft decorada especialment per a l'ocasió.

  TERMINI DE LLIURAMENT

  Indiqueu-nos a Observacions si voleu rebre la comanda el més aviat possible o el més a prop possible de Sant Jordi. Si la comanda l'ha de rebre una altra persona indiqueu-nos un dia i horari òptim de lliurament, la lliurarem el més a prop de Sant Jordi, entre el dijous-divendres d'abans.

  COST D'ENVIAMENT

  L'enviament té un cost que visualitzareu en l'últim pas, quan heu de triar el transportista.

  El lliurament, sempre que sigui possible, el farà el nostre repartidor a l'adreça que ens indiqueu. En cas que no sigui possible, per quedar fora de la nostra àrea de repartiment, ho farem a través de l'agència de transport.

  _____________________________________________________________________

  Si voleu podem afegir al regal un text o dedicatòria de manera senzilla, sense cap cost.

  Ho podeu afegir a Observacions.

 • Ocasions

  T’oferim un ampli ventall de regals gastronòmics amb diferents combinacions de productes i preus, per a diferents ocasions: regals per felicitar aniversaris, regals per donar les gràcies, per celebrar un naixement, per obsequiar per Sant Jordi, per regalar a un mestre/a, regal de jubilació, pel dia del pare, pel dia de la mare....  Si desitgeu enviar un lot a una persona que viu a l'estranger poseu-vos en contacte amb nosaltres (info@tastets.cat - 93 297 90 08) i us farem arribar un pressupost amb el cost del transport.  I recordeu que també podeu afegir un complement al vostre regal i personalitzar-lo amb la vostra dedicatòria o una de les nostres targetes.  I si no trobeu res que s'ajusti al que esteu buscant sempre us podem fer un regal a mida.

  Sempre hi ha una bona ocasió per regalar productes gourmet, artesans i de proximitat!

 • Postals
 • Celler

  Us proposem diferents seleccions de vins negres, blanc, ecològicscava,  seleccions de licors tradicionals (assortit de ratafies, de cremes, etc) i seleccions de cerveses artesanes, per regalar a un familiar, un amic/ga, com a obsequi per donar les gràcies, d'aniversari, etc.  Si desitgeu enviar un lot a una persona que viu a l'estranger poseu-vos en contacte amb nosaltres (info@tastets.cat - 93 297 90 08) i us farem arribar un pressupost amb el cost del transport.  I recordeu que també podeu afegir un complement al vostre regal i personalitzar-lo amb la vostra dedicatòria o una de les nostres targetes.  I si no trobeu res que s'ajusti al que esteu buscant sempre us podem fer un regal a mida.

  Sempre hi ha una bona ocasió per regalar productes gourmet, artesans i de qualitat!

 • Menjar & Beure

  Us presentem diferents seleccions gastronòmiques per a diferents ocasions: regals per donar les gràcies, per felicitar un aniversari, per obsequiar un client o un proveïdor, per fer un regal a un familiar, a un amic/amiga, etc.


  Si desitgeu enviar un lot a una persona que viu a l'estranger poseu-vos en contacte amb nosaltres (info@tastets.cat - 93 297 90 08) i us farem arribar un pressupost amb el cost del transport.


  I recordeu que també podeu afegir un complement al vostre regal i personalitzar-lo amb la vostra dedicatòria o una de les nostres targetes.


  Sempre hi ha una bona ocasió per regalar productes gourmet, artesans i de qualitat!

per pàgina
Mostrant 19 - 24 de 25 productes
Mostrant 19 - 24 de 25 productes