No hi ha productes
Els preus són amb impostos inclosos
800.432
Nou
Lot amb una selecció de 6 vins DO Terra Alta
1 ampolla de vi negre Mil·lennium, Celler Xavier Clua - DO Terra Alta
1 ampolla de vi blanc Mas d'en Pol blanc 2022, Celler Xavier Clua- DO Terra Alta
1 ampolla de vi negre Mas d'en Pol Barrica 2018, Celler Xavier Clua- DO Terra Alta
1 ampolla de vi negre 100% garnatxa negre 2023, Celler Castall d'Or - DO Terra Alta
1 ampolla de vi blanc Naturalis Mer blanc ecològic, Celler Batea - DO Terra Alta
1 ampolla de vi negre Torre del Moro Criança, Celler Batea - DO Terra Alta
Vi negre Mil·lennium
- Varietats: 65% Garnatxa Negra, 20% Cabernet Sauvignon, 15% Sirà
- Elaboració: Aquest vi està en maceració 25 dies, i té una fermentació controlada entre 28 i 30º C. Es deixa envellir en botes de roure francès noves durant 12 mesos, i la seva posterior criança en ampolla és durant un any.
- Nota de tast: És de color vermell intens amb ribet violaci i capa compacta, d’aromes concentrats de fruita madura vermella i negra, amb un fons de compota i notes minerals. En boca és carnós amb un bona amplitud des del principi, s’hi troba una fruita madura que comparteix el protagonisme amb les notes balsàmiques del seu pas per la barrica, amb una tanicitat intensa però ben integrada i una justa acidesa.
Vi negre Mas d'en Pol Barrica
- Varietats: 60% Garnatxa Negra, 20% Cabernet Sauvignon, 20% Sirà
- Elaboració: Està en maceració durant 20-25 dies. Fermentació controlada entre 28 i 30º C. Envelliment en botes de roure francès durant un període de 8 mesos. La seva criança és en ampolla durant un any abans de la seva comercialització.
- Nota de tast: En nas té una aroma de fruita negre madura, notes torrades de la bóta i les melmelades de fruites del bosc. En boca té una bona acidesa, que aporta frescor per realçar la fruita sobre les notes fumades provinents de la criança.
Vi blanc Mas d'en Pol
- Varietats: 65% Garnatxa Blanca, 20% Chardonnay, 15% Sauvignon Blanc
- Elaboració: Les varietats d’aquest vi són veremades la primera i segona setmana de setembre, i es macera amb la seva pell durant 18 hores. La seva fermentació està controlada a una temperatura de 16-18ºC. S’embotella aviat per retenir el màxim de frescor possible.
- Nota de tast: Color groc pàl·lid amb reflexos verds. D’aspecte net i brillant, que denota frescor. Bona intensitat aromàtica que li aporta sobretot el moscat i el Sauvignon blanc. Una bona harmonia de notes cítriques amb fruita dolça. Entrada en boca neta i amb una bona densitat i textura. Persistent i confirmant la frescor visual.
Presentat en un maletí de fusta decorat.
Si ho desitgeu, podeu incloure una dedicatòria al vostre lot.