Selecció Detall Tastets F

180.006

Nou

Regal gastronòmic format per una ginebra amb estoig.

Més detalls

25,54€

Més info

Regal de Nadal  que inclou:

  • 1 Ampolla de ginebra Gin NUT, 70cl. Arbening


La ginebra Nut

NUT és una ginebra artesanal destil·lada elaborada a l’Empordà, feta segons el mètode London Dry, que garanteix la màxima qualitat dels ingredients utilitzats en el seu procés d’elaboració. 

NUT, com a ginebra London Dry, és el resultat de quatre destil·lacions d’alcohol de primera qualitat, combinat amb botànics naturals. S’han escollit i combinat equilibradament tots els ingredients, la majoria d’origen autòcton, per tal d’aconseguir la seva genuïna aroma i el característic sabor de la ginebra NUT: Ginebró, coriandre, cardamom, arrel d’angèlica, pela de llimona, pela de taronja, nou verda, nou moscada, romaní, farigola, fulla d’olivera, canyella, regalèssia.

Suggeriments:

NUT és una ginebra amb prou caràcter com per gaudir prenent-la sola, sense res més que un parell de glaçons fets amb aigua de bona qualitat. D’aquesta manera es reconeixeran íntegrament les seves aromes i els sabors intensos. Si és en companyia recomanem, per descomptat, un combinat amb tònica suau que pot reforçar-se amb un tall de pell de taronja, que realça el to cítric de NUT, o bé amb un branquilló de romaní per potenciar el seu caràcter mediterrani. Altres combinats que encaixen especialment bé amb el caràcter de la NUT són el Dry Martini i el Negroni.


 
Inclou el seu propi estoig decorat

Si ho desitgeu, podeu incloure una dedicatòria al vostre lot.

Relacionats

Clients que han vist aquest producte també han adquirit: