Nou

Calendari del Bon consumidor

Nou

Calendari del Bon Consumidor 2020. Regal Solidari!

Més detalls

10,00€

Més info

El Calendari del Bon consumidor 2020 està concebut per mostrar, de forma visual i atractiva però també amb tot el rigor científic, la necessitat de fomentar el consum de productes de temporada i proximitat produïts de forma sostenible com a element clau garantir la viabilitat de l’agricultura i preservar la biodiversitat, els paisatges, i els serveis ecosistèmics dels quals tots depenem. I també per fer front al canvi climàtic.

Inclou una graella retallable amb els productes de temporada que es poden consumir cada mes.

Els mesos estan encapçalats per boniques il·lustracions i un breu text basat en evidències científiques sobre aspectes relatius a la sostenibilitat i el consum, amb consells bàsics perquè tots puguem ser millors consumidors.  Els protagonistes de cadascuna d’aquestes il·lustracions són espècies animals escollides precisament perquè les seves poblacions es troben amenaçades o en declivi a causa d’amenaces derivades de l’activitat humana.

Mida del calendari: 30 x 42 cm

Editat pel Col·lectiu Eixarcolant.


REGAL SOLIDARI!

Els beneficis obtinguts amb aquest calendari, Tastets els donarà a la Fundació Arrels, entitat que ajuda a les persones sense llar.

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

3 productes més a la mateixa categoria: