Tastets Especialitat Celler 22

230.414

Nou

Lot amb una selecció de tres vins negres catalans.

Més detalls

58,33€

Més info

Selecció dels 3 vins següents: 
  • Vi negre Mil·lennium - Celler Xavier Clua - DO Terra Alta
  • Vi negre Dèria - Celler La Conreria Scala Dei - DOQ Priorat
  • Vi negre Trempat - Celler Vi de pedra - DO Conca de Barberà

Vi negre Mil·lennium

- Varietats: 65% Garnatxa Negra, 20% Cabernet Sauvignon, 15% Sirà

- Elaboració: Aquest vi està en maceració 25 dies, i té una fermentació controlada entre 28 i 30º C. Es deixa envellir en botes de roure francès noves durant 12 mesos, i la seva posterior criança en ampolla és durant un any.

- Nota de tast: És de color vermell intens amb ribet violaci i capa compacta, d’aromes concentrats de fruita madura vermella i negra, amb un fons de compota i notes minerals. En boca és carnós amb un bona amplitud des del principi, s’hi troba una fruita madura  que comparteix el protagonisme amb les notes  balsàmiques  del seu pas per la barrica, amb una tanicitat intensa però ben integrada i una justa acidesa.

Vi negre Dèria

- Varietats: Garnatxa negre, Samsó i Sirà

- Elaboració: Amb criança de 6 mesos en botes de roure francès.

- Nota de tast: Vi de color de cirera fosca, nas de terra fèrrica i fruita vermella en licor, molt equilibrat en boca i de glop fàcil. Perfecte per acompanyar embotits, formatges i fricandó.

Vi negre Trempat

- Varietats: 100% Trepat

- Elaboració: Envelliment de 5 mesos en bótes de roure francès. Elaborat en vinyes de més de 70 anys, sòls argilo-calcaris i pobres.

- Nota de tast: Es tracta d’un vi fresc, subtil i delicat.  De color cirera picota, capa mitja-baixa, nas sorprenent, amb notes de pètals de rosa, maduixes silvestres i pebres negres. En boca és llarg i sedós, mostra una bona acidesa i un toc final amb pegadolça. Ideal per a fer copetes de vi o acompanyaments lleugers.

   


Presentat en un maletí de fusta decorat.

 

Si ho desitgeu, podeu incloure una dedicatòria al vostre lot.

Relacionats

30 productes més a la mateixa categoria: