Tastets Especialitat Celler 16

230.412

Nou

Lot amb una selecció de 3 vins negres amb Denominació d'Origen

Més detalls

40,03€

Més info

Selecció del vins següents:
  • Vi negre del Banya - Celler Matallonga - DO Costers de Segre

  • Vi negre Llavors - Celler La Vinyeta - DO Empordà

  • Vi negre Les Forques - Celler Mas Candí - DO Penedès 

Vi negre del Banya

- Varietats: Ull de llebre, Merlot, Sirà i Cabernet

- Elaboració: Fermentació controlada amb fred a una temperatura de 25º amb “pigeage” constant durant la fermentació, i la fermentació malolàctica als mateixos dipòsits. Criança de 6 mesos en barrica de roure francès de segon any. 

- Nota de tast: El vi mostra un color de vermell picota amb ribet granat amb petits tocs de mostra de criança i de capa molt alta. En nas es troba fruita madura amb tocs de sotabosc que marca la presencia d'un vi complexe. En boca és voluminós sense astringències, el primer pas en boca marca la dolçor i la seva persistència que marca la seva bona acidesa. En retronasal marca la complexitat del vi amb records a fruita negra.

Llavors Negre La Vinyeta

- Varietats: 35% Samsó, 18% Garnatxa Negre, 15% Merlot, 12% Cabernet Sauvignon, 10% Sirà, 9% Cabernet Franc

- Elaboració: Envelliment de 5 mesos en barriques de roure francès, hongarès i romanès.

- Nota de tast: Vi de color cirera picota de capa intensa. Elevada intensitat olfactiva que conserva les aromes primàries de fruita madura, combinades amb aromes terciàries de la seva criança en barriques de roure. Molt equilibrat en boca, tanins fins, molt integrats que li confereixen una bona columna vertebral per un bon recorregut en ampolla.

Vi negre Les Forques

- Varietats: 50% Monastrell, Cabernet-Sauvignon, Sumoll, Mandò i Mònica

Elaboració: Primera maceració en fred i “pissage” durant 20 dies. Mínim un any de criança en bóta de roure francès de 300 litres.

 - Nota de tast: Aquest vi és de color roig rubí amb tons granatosos. Aroma de fruites negres del bosc, maduixes, móres i tocs minerals. En boca també és mineral, més propi d'un vi del Priorat, amb un punt dolç de la fruita madura; llaminer, potent i seductor. Una bona acidesa que li dóna frescura i llargada.

    


Presentat en un estoig de fusta decorat.

 

Si ho desitgeu, podeu incloure una dedicatòria al vostre lot.

Relacionats

30 productes més a la mateixa categoria: