No hi ha productes
Els preus són amb impostos inclosos
- Varietats: Garnatxa, Samsó i Sirà
- Elaboració: Amb criança de 6 mesos en botes de roure francès.
- Nota de tast: Aquest vi té un color de cirera fosca. Nas de terra fèrrica i fruita vermella en licor, molt equilibrat en boca i de glop fàcil. Perfecte per acompanyar embotits, formatges i fricandó.
- Elaboració: Amb criança de 3 mesos en roure francès, d’aquí el nom de Mores +3.
- Nota de tast: Aquest vi té un estil complet i saborós. El raïm principal utilitzat és la garnatxa, equilibrada amb 4 varietats més, donant com a resultat un vi fresc, ric i afruitat amb recobriments de fruita cuita sucosa i un toc d’espècies, inclosa una olor de canyella.
Vi negre Mas d'en Pol Barrica
- Varietats: 60% Garnatxa Negra, 20% Cabernet Sauvignon, 20% Sirà
- Elaboració: Està en maceració durant 20-25 dies. Fermentació controlada entre 28 i 30º C. Envelliment en botes de roure francès durant un període de 8 mesos. La seva criança és en ampolla durant un any abans de la seva comercialització.
- Nota de tast: En nas té una aroma de fruita negre madura, notes torrades de la bóta i les melmelades de fruites del bosc. En boca té una bona acidesa, que aporta frescor per realçar la fruita sobre les notes fumades provinents de la criança.
Presentat en un maletí de fusta decorat.
Si ho desitgeu, podeu incloure una dedicatòria al vostre lot.