Calendari del Bon Consumidor 2021

Nou

Calendari del Bon Consumidor 2021. 

Més detalls

10,00€

Més info

El Calendari del Bon Consumidor té per objectiu mostrar de forma visual, atractiva i rigorosa, la necessitat de fomentar un consum responsable i una dieta amb productes de temporada i proximitat.

Preveu ser aquell element visualment atractiu que, present a les parets de totes les llars, botigues i empreses, pugui acompanyar-nos al llarg de l’any i ajudar-nos a construir una societat més sostenible i justa.

Contes il·lustrats per a petits i grans

Com a novetat d’enguany, cada mes podrem descobrir un dels 12 contes il·lustrats que conté, pensats per adults i infants, on acompanyats de la rateta Rita aprendrem, de forma divertida, com podem ser cada dia millors consumidores i consumidors.

Varietats agrícolas tradicionals i plantes silvestres comestibles

Cada mes conté 24 il·lustracions de varietats agrícoles tradicionals i espècies silvestres comestibles, moltes vegades desconegudes i tanmateix importantíssimes per poder gaudir d’una alimentació saludable, diversificada, i atractiva a partir de productes de temporada i de proximitat. Hi trobarem també una graella retallable amb els productes de temporada que es poden consumir a cada mes.Mida del calendari: 30 x 42 cm


Editat perEl Col·lectiu Eixarcolant és una entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu principal la recuperació dels usos tradicionals de la vegetació.

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

5 productes més a la mateixa categoria: